Ο ηγέτης του ‘Ισλαμικού κράτους’ πέθανε σε νοσοκομείο του Ισραήλ;

Δημοσίευμα του ισραηλινού πρακτορείου Κάρσορ Ίνφο, το οποίο επικαλείται ιρανικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει ότι ο αρχηγός του ‘ισλαμικού κράτους’, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, πέθανε σε ισραηλινό νοσοκομείο στα Υψώματα του Γκολάν, από σοβαρά τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο πνευματικός και στρατιωτικός ηγέτης του αυτοαποκαλούμενου ‘χαλιφάτου’ τραυματίστηκε στο δυτικό Ιράκ κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις 18 Μαρτίου στην περιοχή Αλ Μπαάντζε, στο δυτικό τμήμα της επαρχίας Νινευή, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Ιρακινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, επίσης, ότι ο Αλ Μπαγκντάντι μεταφέρθηκε σε ισραηλινό νοσοκομείο στα Υψώματα του Γκολάν, όπου αυτή την εβδομάδα οι χειρουργοί γιατροί ανακοίνωσαν το θάνατό του.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι τώρα η ισλαμική οργάνωση αναζητεί το νέο αρχηγό της.
--
The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....