“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τον Ιανουάριο του 1989, για παράδειγμα, μια αντιπροσωπεία τηςΤριμερούς Επιτροπής ήρθε να δει τον Γκορμπατσόφ.



Στην αντιπροσωπεία αυτή ήταν ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Yasuhiro Nakasone, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ 'Εστέν, ο Αμερικανός τραπεζίτης Ντέιβιντ Ροκφέλερ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ. Είχαν μια πολύ ωραία συζήτηση, όπου προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Γκορμπατσόφ ότι η Σοβιετική Ρωσία έπρεπε να ενταχθεί στα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως στη GATT, το ΔΝΤ και τη Παγκόσμια Τράπεζα.

Στη μέση της συζήτησης, ο Ζισκάρ ντ 'Εστέν ξαφνικά παίρνει τον λόγο και λέει: «Κύριε Πρόεδρε, δεν μπορώ να σας πω πότε ακριβώς θα συμβεί - πιθανότατα εντός 15 ετών - αλλά η Ευρώπη πρόκειται να γίνει ένα ομοσπονδιακό κράτος και θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας γι 'αυτό. Θα πρέπει να δουλέψετε μαζί μας, και με τους Ευρωπαίους ηγέτες, για το πώς θα αντιδράσετε σε αυτό, πώς θα μπορέσετε να αφήσετε τα άλλα ανατολικοευρωπαϊκά κράτη να αλληλεπιδράσουν με αυτό ή το πώς θα γίνουν ένα μέρος του, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένος».

Για το λόγο αυτό οι δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν αρχικά κατασκευαστεί με σκοπό να ταιριάξουν με τις Σοβιετικές δομές. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο παρόμοιες (η ΕΕ και η ΕΣΣΔ) σε λειτουργία και σε δομή.

Θα μας αστυνομεύουν για 32 είδη εγκλημάτων - δύο εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, το ένα ονομάζεται «ρατσισμός», ένα άλλο ονομάζεται «ξενοφοβία».

Η Γαλλία ψήφισε τον ίδιο νόμο περί «ρητορικής μίσους» για τους ομοφυλόφιλους.

Η Βρετανία περνάει νόμους περί «ρητορικής μίσους» που αφορούν τις φυλετικές σχέσεις και τώρα τον θρησκευτικό λόγο, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Αυτό που παρατηρούμε, λαμβάνονται υπόψη την προοπτική αυτής της κατάστασης, είναι μια συστηματική εισαγωγή της ιδεολογίας που θα μπορούσε αργότερα να επιβληθεί με καταπιεστικά μέτρα.

Προφανώς αυτός είναι και ο σκοπός της Europol.

Διαφορετικά, γιατί την χρειαζόμαστε; Για μένα η Europol φαίνεται πολύ ύποπτη. Βλέπω πολύ προσεκτικά το ποιος διώκεται και για πιο πράγμα και τι συμβαίνει, γιατί αυτό είναι ένα πεδίο στο οποίο είμαι ειδικός.

Ξέρω πως ξεφυτρώνουν τα γκουλάγκ.



Πρώην Σοβιετικός αντιφρονών προειδοποιεί ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε σοβιετικού τύπου δικτατορία

http://dia-kosmos.blogspot.gr/