“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Ζιρινόφσκι ζητά πάλι τη μετονομασία της Κριμαίας σε Ταυρίδα

Ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι εμμένοντας στην παλαιότερη πρόταση του να επιστρέψει η χερσόνησος στο ιστορικό της (ελληνικό) όνομα που είναι «Ταυρίδα», σε δημόσια ομιλία επανέφερε πάλι το θέμα.

Η δήλωση έγινε σε στάδιο σε μια μεγάλη εκδήλωση – συναυλία, στην ‘Βασιλιέφσκι Σπουσκ» στη Μόσχα, αφιερωμένη στη δεύτερη επέτειο της επανένωσης της Κριμαίας στη Ρωσία, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

«Η Κριμαία ήταν ανέκαθεν ρωσικό έδαφος. Είναι αναγκαίο να επιστρέψει στο ιστορικό της όνομα- Ταυρίδα. Η επαρχία Ταυρίδα ήταν μια τσαρική επαρχία και διοικούνταν πάντοτε από Ρώσο κυβερνήτη, που ήταν από εκεί από την Κριμαία. Άλλωστε στη Σεβαστούπολη, ο ηρωϊκός μας στόλος της Μαύρης Θάλασσας κατανίκησε το στόλο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», είπε ο Ζιρινόφσκι.

Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, τόνισε ότι είναι ανάγκη για ιστορικούς και εθνικούς λόγους να επανέλθει η χερσόνησος της Μαύρης Θάλασσας στην αρχαία ονομασία της- Ταυρίδα, σημειώνει το δημοσίευμα της Κριμαίας.


The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments