“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Καταφύγια για βόμβες. Θα χρειασθούν.


Είναι κάτι που πρέπει να σας γίνει γνωστό. Εμείς θα προτιμούσαμε τις λύσεις που σας δείξαμε στο προηγούμενο άρθρο μας εδώ. Για όσους Έλληνες όμως διαθέτουν χρήματα υπάρχουν και καλύτερες λύσεις. Αυτές αφορούν κατασκευές κάτω απο το έδαφος των υπαρχόντων σπιτιών και είναι διαφόρων τύπων. Μπορεί να είναι καταφύγια για μια οικογένεια έως καταφύγια για πολλές οικογένειες (ολόκληρες πόλεις). Ένα καταφύγιο υπάρχει μέσα στο ΕΚΕΦΕ ο Δημόκριτος για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, της Εκάλης κλπ.

Η εξασφάλιση της ασφάλειας ενός λαού είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στην Ελλάδα ο Ελληνικός λαός δεν προστατεύεται επαρκώς απο την πολιτεία. Καλό είναι να πληροφορηθεί πως φτειάχνεται ένα υπόγειο καταφύγιο. Στη φωτογραφία ένα καταφύγιο απο ατσάλι (κιτρινος σωλήνας) κομμένο με laser, που τοποθετείται κάτω απο το έδαφος. Παρατηρείστε ότι εσωτερικά διαθέτει όλες του τις ανέσεις. Αντέχει μέχρει 200 χρόνια!



Αντι αυτού ακούτε να λένε ιστορίες κατά του ρατσισμού και του θρησκευτικού φανατισμού! Αυτά σωστά είναι αλλά δεν σας αφορούν, διότι ούτε σαν λαος είστε ρατσιστές ούτε φανατικοί χριστιανοί είστε κατά πλειονότητα.

Δικαίωμα στη ζωή έχουν όλοι αλλά υπάρχουν και νόμοι και σύνταγμα, κάτι που η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες δεν σεβάστηκαν.



Στη φωτογραφία ένα ακόμη μοντέρνο καταφύγιο που κατασκευάζεται κάτω απο τη γή. Δεν είναι φυσικά για την Ελλάδα αυτά αλλά πρέπει να ξέρετε πόσο μπροστά είναι οι άλλοι και πόσο πίσω σας κρατάνε οι κρατούντες. Με αυτούς δεν μπορείτε να προλάβετε τους άλλους σε ανταγωνιστικότητα, αυτοί είναι σαν τις ταξιθέτριες στο σινεμά.



Αυτού του είδους τα καταφύγια στη κορυφή διαθέτουν πολεμίστρες, Όταν θα βαριέστε μέσα θα βγαίνετε στην επιφάνεια για λίγο σημάδι. Η ιστορία δεν θα είναι μόνο 5 μέρες…

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments