“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Σπούδασα ιχθυοτρόφος και όχι κάθαρμα» Ρουβίκωνας-Amerra Capital Management LLC-Mubadala

CRAIG TASHJIAN, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Μήπως δικαστές και εισαγγελείς πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους;

Σε εγκαταστάσεις ιχθυογεννητικών και ιχθυοτροφικών μονάδων της Ανδρομέδα ΑΕ και του Νηρέα ΑΕ έχουν δολοφονηθεί δεκάδες δύτες και αλιεργάτες, μεταξύ των οποίων και περιπτώσεις που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ · όπως ένας θάνατος θαλάσσιου βιολόγου που σκοτώθηκε σε δεξαμενή ιχθυοσταθμού της Ανδρομέδα ΑΕ και πνιγμοί ανειδίκευτων μεταναστών που βούταγαν με μπουκάλες, που δεν βγήκαν ξανά στην επιφάνεια, δεν τους αναζήτησε κανείς, και κυρίως δεν λογοδότησε κανείς για αυτό. 


Υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια δημόσιες καταγγελίες από σωματεία αλλά και ατομικές, για ελλιπή μέτρα προστασίας δυτών και στεριανών εργατών στους χώρους δουλειάς, κακή συντήρηση σκαφών, εντατικοποίηση εργασίας, τρομοκράτηση και εκδικητικές απολύσεις σε περίπτωση αντίστασης, αυτή είναι άλλωστε διαχρονικά η πεπατημένη συνταγή για την διαιώνιση του συστήματος υποταγής : Ο κοινωνικός εκφοβισμός μέσω της παραδειγματικής τιμωρίας όποιου τολμάει να το αμφισβητήσει έμπρακτα.

Ρουβίκωνας: Πέταξαν φορμόλη στα γραφεία της "Ανδρομέδα ΑΕ"

«Σπούδασα ιχθυοτρόφος και όχι κάθαρμα» – Συνεχίζονται οι καταγγελίες από τον Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο





Στον όμιλο Andromeda οι εταιρείες Νηρέας και Σελόντα



Η AMERRA είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων που προσφέρει στρατηγικό κεφάλαιο σε επιχειρήσεις της Αγροτικής Οικονομίας στην Ευρώπη και την Αμερική.
https://www.refiningandpetrochemicalsme.com/24266-adnoc-collaborates-with-mubadala-to-explore-global-investment-and-growth-opportunities-to-boost-its-downstream-footprint

Η Mubadala επενδύει παγκοσμίως και διαχειρίζεται ενεργά ένα πολυποίκιλο χαρτοφυλάκιο, ώστε να αποδίδει βιώσιμη απόδοση στον μέτοχό της, την κυβέρνηση του 'Αμπου Ντάμπι.

Το συνολικό τίμημα της αγοραπωλησίας ανέρχεται σε 1 ευρώ. 


Ο Όμιλος Andromeda ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία εξαγοράς, υπό την αίρεση της έγκρισης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, του πλειοψηφικού μεριδίου μετοχών των δύο ευρωπαϊκών εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας (που δραστηριοποιούνται κυρίως στην τσιπούρα και στο λαβράκι): ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τη συμμετοχή της Mubadala Investment Company στο επενδυτικό σχήμα, μαζί με την AMERRA Capital Management LLC (κύριος μέτοχος του Ομίλου Andromeda).

Ο Thor Talseth, Διευθύνων Σύμβουλος της AMERRA Capital Management LLC και Πρόεδρος του Ομίλου Andromeda, δήλωσε: «Με έμφαση σε επενδύσεις στην ιχθυοκαλλιέργεια και την Αγροτική Οικονομία, είμαστε ενθουσιασμένοι από τις συνέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ αυτών των εταιρειών. Πιστεύουμε ότι η εξαγορά αυτή θα προσδώσει σημαντική αξία αξιοποιώντας τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα».

Ο Elham Al Qasim, Διευθυντής Αγροτικού Τομέα στη Mubadala Investment Company, σχολίασε: «Η Mubadala αποφάσισε πέρυσι να ενδυναμώσει την παρουσία της στον αγροτικό τομέα, που είναι στρατηγικής σημασίας για την παγκόσμια οικονομία και με σημαντικές προοπτικές για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας. Η ιχθυοκαλλιέργεια είναι ένας εξαιρετικά υποσχόμενος κλάδος και η χρήση νέων τεχνολογιών θα βελτιώσει την παραγωγικότητα και θα επιταχύνει την ανάπτυξη».

Ο Δημήτρης Βαλαχής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Andromeda, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα πολυεθνική εταιρεία που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα μοιραστούμε γνώση, εμπειρία και ανθρώπινους πόρους για να δημιουργήσουμε μια κορυφαία εταιρεία, που θα ενισχύσει την ανάπτυξη και την κερδοφορία της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας».

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος αναφέρεται επίσης στην μεγάλη σημασία που έχει για τον ίδιο η αλληλεγγύη, ηθική και οικονομική, που του δίνει δύναμη να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα.

Comments