“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δικαίωση, για την διπλή πράκτορα BND-CIA και ΜΚΟ, από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας για την Κάρολα Ρακέτε

Η κίνησή της να εμβολίσει  το πλοίο του Λιμενικού, κρίθηκε επιβεβλημένη, ακόμη κι αν δολοφονούσε το πλήρωμα, για τους Λαθρομετανάστες!.....

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας αποφάνθηκε σήμερα (20/02) ότι η Κάρολα Ρακέτε είχε την υποχρέωση -όπως και έπραξε- να σώσει τους ναυαγούς από τη θάλασσα και να τους μεταφέρει στην ξηρά.


Σύμφωνα με τον Ιταλικό Άρειο Πάγο και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων, η καπετάνιος του πλοίου «Sea Watch 3» έδρασε ορθά, ακολουθώντας τους κανόνες διάσωσης στη θάλασσα, οι οποίοι, άλλωστε, είναι ευρέως γνωστοί σε όσους σώζουν ναυαγούς.

Για τον λόγο αυτό, οι ανώτατοι δικαστές της γειτονικής χώρας ακύρωσαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της Ρακέτε από εισαγγελέα της Σικελίας, όταν -κατά τον ελλιμενισμό του πλοίου της στην Λαμπεντούζα- πριν οκτώ μήνες είχε συγκρουσθεί με ταχύπλοο της Ιταλικής Οικονομικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι, η Κάρολα Ρακέτε έχει υποβάλει μήνυση για δυσφήμιση κατά του γραμματέα της Λέγκα και Ιταλού πρώην υπουργού εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι. «Θα διαβάσω την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά είναι ασύλληπτο, διότι οι επιβάτες του ταχύπλοου της αστυνομίας κινδύνευσαν να δολοφονηθούν σαν να επρόκειτο για σκουλήκια», σχολίασε ο Ματέο Σαλβίνι.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/



Ιδιαιτέρα σημασία έχει η ανάλυση του μονίμως «θρυλουμένου» και πάντοτε αναπόδεικτου, δήθεν ρόλου του Ακροδεξιού ή και «νεοφασιστικού» παρακράτους, στην δολοφονία του Ιταλού πρωθυπουργού Άλντο Μόρο (Aldo Moro) τον Μάϊο του 1978 από τον… μπολσεβίκο Μάριο Μορέτι (Mario Moretti), μέλος της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης Αριστερής ταυτότητας «Ερυθρές Ταξιαρχίες» («Brigate Rosse»),υπό απολύτως σκοτεινές συνθήκες. Βεβαίως κανείς ερυθροταξιαρχίτης  δεν  ήταν … «νεοφασίστας» ή  Ακροδεξιός ! Τέτοιες αηδίες είναι παρανοϊκές συκοφαντίες των κάθε λογής μπολσεβίκων και μόνο!

Στις 17 Ιουνίου του 1974, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες επραγματοποίησαν την πρώτη τους δολοφονία, σκοτώνοντας δύο μέλη του ιταλικού Εθνικιστικού «νεοφασιστικού» κόμματος «Ιταλικό Κοινωνικό Κίνημα» (Movimento Sociale Italiano - MSI) στην Πάντοβα κατά την διάρκεια μιας ένοπλης επίθεσης στο επαρχιακό αρχηγείο του κόμματος στην οδό Ζαμπαρντέλλα. Βέβαια, όπως συμβαίνει διαρκώς στην μεταπολεμική Ευρώπη,  η αποχαυνωμένη κοινή γνώμη λίγο νοιάστηκε για τον … «θάνατο των φασιστών». Θύματα ήσαν οι Γρατσιάνο  Τζιραλούτσι και Τζιουζέπε Μάτσολα. Σύμφωνα με τους  ερυθροταξιαρχίτες φονιάδες οι  Τζιραλούτσι και Μάτσολα «αντέδρασαν βίαια» στην …. Ειρηνική επίθεση των τρομοκρατών και για τον λόγο αυτόν «εκτελέστηκαν» όπως ανέφεραν οι BR. Τα ιατροδικαστικά πορίσματα, τα θύματα ήσαν δεμένα με χειροπέδες και εβλήθησαν στο οπίσθιο μέρος του κρανίου …. Κατά την παράδοση των μπολσεβίκων εκτελεστών απανταχού του πλανήτη. Τα κόμματα της ιταλικής αριστεράς εκείνης της εποχής (συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚ της Ιταλίας), αρνήθηκαν με την εμπλοκή των Ερυθρών Ταξιαρχιών ή ακόμη και την ύπαρξή τους.

Comments