@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

8.3.20

Ανώνυμη Κομμουνίστρια ή Πράκτορας, εργαζόμενη σε ΜΚΟ των 2,000-3,000 ή 5,000 χιλ. ευρώ το μήνα; Μας ενημερώνει ποιός έβαλε φωτιά!.....

Ιστορικά ο Κομμουνισμός στην Ελλάδα!.....
Στρατιωτικός μαζί με Άγγλο από ΜΚΟ συνελήθησαν για κατασκοπεία στον Έβρο
Λέσβος: Φασίστες έκαψαν σχολείο για πρόσφυγες - Μαρτυρία εργαζόμενης του Σύριζα;, ΚΚΕ, Πράκτορας κάποιας υπηρεσίας; Πάντως ανώνυμη!......


Χθες, κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι" έβαλαν φωτιά στους χώρους όπου βρισκόταν το "School of Peace" για προσφυγόπουλα, γεγονός το οποίο καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο Αλ. Χαρίτσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.


Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της συλλογικότητας "No Borders" εργαζόμενη (Κομμουνίστρια, Αναρχική, πράκτορας;)  της δομής αναφέρει:

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Κάλλι Σαΐνι: Παρέλαβαν το Χρυσό Μετάλλιο Εσωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας.....

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.