@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

16.3.20

447 Μετανάστες, από την Συρία, σκότωσαν οι Τούρκοι στρατιώτες ! Τα περισσότερα Παιδιά!.... Δεν μιλάει κανείς;EİHÖ : Το τουρκικό κράτος δολοφόνησε στα σύνορα 447 μετανάστες

Η Οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αφρίν (EİHÖ), ανακοίνωσε πως 447 από τους μετανάστες που κινούνταν προς τα σύνορα Συρίας-Τουρκίας δολοφονήθηκαν από Τούρκους στρατιώτες
……

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

” Σύμφωνα με εγχώριες και διεθνείς πήγες, ένα τμήμα πολιτών της Συρίας, για να φτάσουν σε άλλα μέρη, κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της Τουρκίας. Το τουρκικό κράτος, στους ανθρώπους αυτούς που φεύγουν από το θάνατο,επί 9 χρόνια, όχι μόνο δεν άνοιξε την πύλη του, αλλά απαντά στους ανθρώπους που βαδίζουν με σφαίρες. Ταυτόχρονα οι άνθρωποι που έχουν χωράφια στα σύνορα με την Τουρκία δεν μπορούν να πάνε στο χωράφι τους, λόγω των επιθέσεων του τουρκικού κράτους.

Οι Τούρκοι στρατιώτες που πυροβολούν προς τους μετανάστες που κατευθύνονται στα σύνορα της Τουρκίας, δολοφόνησαν 447 μετανάστες εκ των οποίων 83 ήταν παιδιά και 56 γυναίκες. 


420 άτομα επίσης τραυματίστηκαν στα 911 χιλιομέτρων σύνορα Τουρκίας Συρίας όπου το τουρκικό κράτος έστησε τείχος ντροπής.

Η Οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αφρίν καλεί όλες τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ασκήσουν πίεση προς το τουρκικό κράτος, για να σταματήσει τις επιθέσεις του.”

https://anfturkce.com/avrupa/eIhOe-tuerk-devleti-sinirda-447-goecmeni-katletti-138338

15/3/2020

Κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF
Σχ. : Και έρχονται τώρα αυτοί και μας κουνάνε το δάχτυλο κάνοντας μαθήματα…

Αλήθεια οι ¨αλληλέγγυοι¨ θα δηλώσουν τίποτα για αυτά τα εκατοντάδες θύματα του τουρκικού κράτους-Μολώχ ;

https://tourkikanea.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf/lathro-82/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.