@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.3.20

Οι Φάκελλοι όλων αυτών και των οικογενειών τους θα πρέπει να υπάρχουν στην ΓΑΔΑ και στην ΕΥΠ, όταν ζητηθούν από την Ελληνική Κυβέρνηση!.....

Βγήκαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ με τα ονόματά τους και ... διαμαρτύρονται κατά του ρατσισμού, σε βάρος των "προσφύγων". ΖΗΤΟΥΝ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ!!!ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΜΕΣΑ!
Η ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την αναστολή της διαδικασίας ασύλου για ένα μήνα αποτελεί πρωτοφανή παραβίαση του διεθνούς δικαίου και είναι εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη.

Στο #SolidarityNow εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την επιλογή να παραβιαστούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.