@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

18.3.20

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!.....Βίντεο

Κορονοϊός στην Τουρκία: Βίντεο φέρεται να δείχνει φυγάδευση κόρης αξιωματούχου από καραντίνα

Στην υπόθεση παρενέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης


Τον πρώτο θάνατο από κορονοϊό ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ η Τουρκία, αλλά στο Twitter την προσοχή των χρηστών έχει τραβήξει ένα άλλο περιστατικό, η φερόμενη «φυγάδευση» της κόρης αξιωματούχου από λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες από τη Γαλλία σε καραντίνα.

Το βίντεο δείχνει εικόνες μέσα από ένα λεωφορείο, όπου υπάρχει προσωπικό ντυμένο με την προβλεπόμενη εξάρτυση, και το οποίο, όπως αναφέρεται, μεταφέρει επιβάτες που ταξίδεψαν από τη Γαλλία και μεταφέρονται σε χώρο όπου θα μπουν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.
Ωστόσο από το λεωφορείο εικονίζεται να κατεβαίνει μία νεαρή γυναίκα, η οποία αναφέρεται πως είναι η Guzide Sofi, κόρη του διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει σάλο στο Twitter και οδήγησαν και στην παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης της Τουρκίας, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι αποδεκτή καμία εξαίρεση και πως όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.

Fransa’dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınması olayıyla ilgili olarak hukuk gerekeni yapacaktır. Bu konuda hiçbir taviz, hiçbir istisnai muamele kabul edilemez. Kanun önünde herkes eşittir. Olayın takipçisiyiz.http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@