“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

SARS-CoV-2: Οι Κομμουνιστές καταλαβαίνουν με τα Στρατόπεδα Γκουλάγκ!......Ο Πρόεδρος Ζάμπρας Αλέξανδρος, Ο Γραμματέας Μαρίνος Νικόλαος-Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Πλωμάρι Μυτιλήνης

ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ , ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!...... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; 

Aνακοίνωση της Ένωσης Γιατρών του ΕΣΥ Λέσβου: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (14/3/2020)

Ισχύς

"Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην αντιφασιστική κινητοποίηση στη Μυτιλήνη το πρωί του Σαββάτου 14/03/2020.

Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του υπερκρατικού μηχανισμού της ΕΕ, εξαπολύοντας έναν ανελέητο ρατσιστικό διωγμό ακροδεξιάς συνταγής σε κατατρεγμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Ανησυχούμε έντονα για τον εκφασισμό της κοινωνίας μας και καταγγέλουμε τις παρακρατικές – ακροδεξιές επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στο νησί μας, με την ανοχή των πολιτικών και αστυνομικών αρχών και των ΜΜΕ, τόσο απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες όσο και απέναντι σε απλούς εργαζόμενους και μέλη του λαΪκού κινήματος.

Απέναντι στο καθεστώς Ερντογάν που χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές για να διαπραγματευτεί την ενίσχυσή του από την ΕΕ και απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που βαφτίζει τους κατατρεγμένους ασσύμετρη απειλή και παρατάσσει απέναντί τους πάνοπλο Στρατό και Αστυνομία με πραγματικά πυρά εμείς θέλουμε:

Κανένα HotSpot πουθενά, ούτε ανοιχτό ούτε κλειστό – άμεσο απεγκλωβισμό από τα νησιά των προσφύγων και των μεταναστών. Υποδοχή, περίθαλψη, άσυλο, βοήθεια για κοινωνική ένταξη των προσφύγων με ίσα δικαιώματα σε υγεία, εκπαίδευση και εργασία. Να μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν την κοινωνία μας με το μίσος και την βία. Η Ελληνική κυβέρνηση να ανοίξει, ειδικά για τους πρόσφυγες, τα σύνορα με την Τουρκία αλλά και τα σύνορα με τις άλλες χώρες της ΕΕ με κατάργηση των “συμφωνιών Δουβλίνο” και της “Κοινής Δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας”.

Ως υγειονομικοί, τονίζουμε τη σημασία των ατομικών μέτρων προστασίας και της ατομικής ευθύνης όλων μας στην τήρηση των οδηγιών για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ"

Μυτιλήνη, 12 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος Ζάμπρας Αλέξανδρος, Ο Γραμματέας Μαρίνος Νικόλαος


ΑΛΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Οι Γιατροί ΕΣΥ Λέσβου για την "απάνθρωπη συμπεριφορά ρατσιστικού μίσους και μισαλλοδοξίας"

ΕΔΩ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ" ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ : https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/oxi-stin-epitaxi-tis-lesboy-apo-kratos-kai-parakratos-sabbato-14

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ. " Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαρτίου στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη η συγκέντρωση κατά του Φασισμού που διοργανώθηκε από την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Λέσβου ενάντια στα Κέντρα Κράτησης."

- Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ. 


ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ...

- ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ...



http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments