“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η κυβερνητική είναι θεμελιωδώς απαραίτητη σε κάθε ολιγαρχία που σέβεται τον εαυτό της-ΣΧΟΛΙΟΝ-ΚΟΥΡΗΤΗΣ

Ντεμέκ αντιφασιστικό «φεστιβάλ» που αποτελεί κλασσικό παράδειγμα κοινωνικής μηχανικής.
 

Χρησιμοποιώντας παραπλανητικές πρακτικές όπως θεατρικά δρώμενα για παιδιά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που καθόλου τυχαία δε προβάλλουν τη Μαύρη Αφρική, προετοιμάζει το έδαφος της παράδοσης της Κρήτης μας σε αφρικανικές ορδές εποίκων μέσω ΜΚΟ που βιοπορίζονται από τη λαθρομετανάστευση. 

Η χειραγώγηση συνειδήσεων σκοπεύει στη παράδοση της νήσου σε άλλους «ενδιαφερόμενους», αλώνοντας εκ των έσω τα χωριά με οπλισμένο πληθυσμό που θα μπορούσε να αντιδράσει αποτελεσματικά εναντίον του εποικισμού του. 

Το σχέδιο περισυλλογής Αφρικανών λαθρομεταναστών που θα συνωστίζονται στα πλαίσια της επιχείρησης «Ειρήνη» που θα διεξαχθεί στο λιβυκό πέλαγος, και η μεταφορά τους στο λιμάνι της Σούδας με έξοδα της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να αιτηθούν άσυλο εποικίζοντας εν συνεχεία τη Κρήτη, επιδιώκει ακριβώς αυτό.

To είδα με Οι μάσκες πέφτουν!

Πηγή ολόκληρου και εξαιρετικού άρθρου* Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

ΣΧΟΛΙΟΝ ΚΟΥΡΗΤΗΣ: και συναφή άρθρα!..... ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ, ΔΕΝ "θα μπορούσαν να αντιδράσουν αποτελεσματικά εναντίον του εποικισμού". ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: 
https://isxys.blogspot.com/2020/05/blog-post_93.html?utm_medium=%24%7B%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%7D&utm_content=%24%7Bblogspot%2FgCCBQ%7D


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments