@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

18.6.20

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

20.852.887,81ευρώ διατίθενται για την στέγαση των … “τουριστών”, που έρχονται με το “έτσι θέλω” στην Πατρίδα μας!

Το πρόγραμμα θα έχει την κωδική ονομασία «ESTIA II» και θα κοστίσει 20.852.887,81 ευρώ, με αυτό θα παράσχουν στους μετανάστες» σίτιση, στέγαση και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ;;;
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1. Διαβάστε εδώ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
Υ.Γ.2. Μα την αλήθεια, αναρωτιέμαι καθημερινά πια, ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ, και από την άλλη πλευρά, να βλέπω αναγνώστες της σελίδας μου στο f.b., να κάνουν like ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ.
 
Υ.Γ.2. Δεν μας έφτανε ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, μας προέκυψαν και ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ” ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ …
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΓΤΠ… ΔΗΛΑΔΗ, ΚΩΛΟΛΑΟΣ…
 
Υ.Γ.3. ΚΑΙ Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, ΣΙΩΠΑ…
 
 
 

Τι κι αν πεινουν οι Ελληνες;
Τι κι αν εχασαν τις δουλειες τους;
Πανω απο ολα οι λαθρομεταναστες, για να ικανοποιησουν τις επιθυμιες των Αφεντικων τους, οι του Μητσοτακικου Καθεστωτος…

 


Μπορεί η επιδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα στην οικονομία να έπληξαν την πλειονότητα των εργαζομένων, μπορεί ο τουρισμός να βυθίζεται και τα περισσότερα ξενοδοχεία και καταστήματα να μην έχουν ανοίξει και οι εργαζόμενοι σε αναστολή να ζουν με 534 ευρώ, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την πολυπολιτισμική πολιτική της.

Έρχονται με το έτσι θέλω στην χώρα μας.


Το πρόγραμμα θα έχει την κωδική ονομασία «ESTIA II» και θα κοστίσει 20.852.887,81 ευρώ, με αυτό θα παράσχουν στους μετανάστες» σίτιση, στέγαση και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, δεν αναφέρουν όμως ποιες είναι αυτές.


Οι φορείς που θα αναλάβουν την υλοποίηση του προγράμματος θα υπογράψουν σύμβαση με το υπουργείο και θα είναι υπεύθυνοι εκτός από την στέγαση και για άλλες συνοδευτικές υπηρεσίες.
 
 
Ανάμεσα στους φορείς θα είναι και Παραρτήματα Διεθνών Οργανώσεων, ξένες ΜΚΟ και αναγνωρισμένοι, όπως μας λένε, φορείς αλλά με ειδική νομοθετική ρύθμιση, αυτό λέει πολλά.
 
Η συνολική δαπάνη του προγράμματος θα βαρύνει στο 100% το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και θα δοθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το ποσόν θα δοθεί τμηματικά.
 

Ψίχουλα και αβεβαιότητα για τους Έλληνες, παροχές, διευκολύνσεις και χρήματα για τους «μετανάστες».

 
Πέραν του οικονομικού αναφύεται το πρόβλημα ότι με αυτήν την αντιμετώπιση από μέρους ενθαρρύνονται όλο και περισσότεροι «μετανάστες» να κατακλύσουν την χώρα μας.
 
Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός τους….

 

Πηγή


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@