@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.6.20

Οἱ ἀνθέλληνες πάντα πιστοί στόν ...ῥόλο τους !

Οἱ ἀνθέλληνες πάντα πιστοί στόν ...ῥόλο τους !


Ντόκος για Λιβύη: Λάθος επένδυση, ο Χαφτάρ μετρά μέρες...


...η Ελλάδα έκανε λάθος επιλογές στο λιβυκό ζήτημα ποντάροντας στον Χαφτάρ, ενώ ταυτόχρονα περιέγραψε την θέση της Ελλάδας ως εξαιρετικά δυσχερή -σχεδόν απομονωμένη- ή τουλάχιστον μόνη διπλωματικά απέναντι στην Τουρκία για την ακύρωση του τουρκολιβυκού συμφώνου.

«Έχει αλλάξει το momentum της σύγκρουσης. Από εκεί που είχαμε “επενδύσει” και εμείς όταν φαινόταν ότι έχει το πάνω χέρι, πλέον φαίνεται ότι χάνει στο πεδίο των μαχών και ίσως οι πολιτικές του μέρες να είναι μετρημένες...»

Νά σᾶς πῶ ὅτι οἱ συγκεκριμένες δηλώσεις ἔχουν σχέσιν μέ τήν τοποθέτησιν τῆς Ζαχάροβα στήν ἐδῶ πρεσβεία τῆς Ῥωσσίας ἤ εἶναι Ε Υ Ν Ο Η Τ Ο ;  «Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες χώρες, η Ρωσία δεν είναι οπαδός της πολιτικής «διαίρει και βασίλευε» και δεν θέτει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε εξάρτηση από την ποιότητα των σχέσεων του εταίρου της με μια τρίτη χώρα. Δεν είναι η πρακτική μας να κάνουμε προβοκάτσιες, να υποστηρίζουμε τις σιγοκαίουσες συγκρούσεις και να ανάβουμε καινούργιες». ( Ε Δ Ω )Ὁ Ντόκος,μάλιστα...

Τί νά γράψῃ κανείς γιά δαῦτον; Τά ἔχουμε γράψει καί ξανά-γράψει :Θάνος Ντόκος, ἀκαδημαϊκός καί ἀναπληρωτής σύμβουλος ἐθνικῆς ἀσφαλείας τῆς κυβερνήσεως Μητσοτάκη : « Ἀκόμη καί ἰδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μποροῦν νά συζητηθοῦν» ( Ε Δ Ω )Έκκληση Κ.Μητσοτάκη προς Αγκυρα για συνεκμετάλλευση Αιγαίου: «Ελάτε «να τα βρούμε» σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ»  ( Ε Δ Ω )Κατάλαβες ὁ Ντόκος; Ὁ Ντόκος τοῦ  Ε Λ Ι Α Μ Ε Π :

Θάνος Ντόκος (ΕΛΙΑΜΕΠ): «Ναί, τά ἱδρύματα Σόρος, Ῥοκφέλερ εἶναι χρηματοδότες μας»

Πού εἶναι Σύμβουλος τοῦ Κούλη,ἐπί θεμάτων ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

Τοῦ Κούλη,τοῦ μητσοτακέϊκου,πού ΚΑΙ αὐτό :

Συμπτωματικῶς καλέ,τό σόϊ τοῦ Κούλη ἀσχολεῖται μέ τήν «ἀνοικτή κοινωνία» τοῦ Σόρος,συμπτωματικῶς...

Ποιοί,λέτε,θά μᾶς ποῦν ἐάν μᾶς συμφέρει ἤ ὄχι, ἡ Χάγη;

Σχεδιασμένα τέλεια κι᾿ἐκτελεσμένα ἀπ᾿ὅλους...


Διά τοῦτο σᾶς λέω ΚΑΙ ξανά-λέω : Οἱ ἀνθέλληνες ΠΑΝΤΑ πιστοί στόν ...ῥόλο τους !


Ἡ Πελασγική 

http://sxolianews.blogspot.com/2020/06/blog-post_25.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@