@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.7.20

Αστυνομικός σώζει βρέφος από πνιγμό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, με έναν αστυνομικό ο οποίος σώζει τη ζωή ενός βρέφους που πνιγόταν, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου.
Το περιστατικό συνέβη στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από μερικές μέρες. Μόλις έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, ο αστυνομικός έσπευσε να πάρει το μόλις τριών μηνών βρέφος στα χέρια του, το οποίο είχε σταματήσει να αναπνέει. Του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να απελευθερώσει το εμπόδιο που έφραζε την αναπνευστική του οδό.

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο περιπολικό για να καταγράφει τον δρόμο, και το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, η οικογένεια του βρέφους παρακολουθεί πανικόβλητη τις προσπάθειες του αστυνομικού να το επαναφέρει. Η μητέρα, μάλιστα, φαίνεται να στριφογυρίζει ανήσυχη, ενώ κάποια στιγμή, αδύναμη να σταθεί στα πόδια της, σωριάζεται στο έδαφος.

Ο αστυνομικός μετά από επίμονη προσπάθεια τα καταφέρνει, το μωρό ακούγεται να βήχει και αρχίζει να κλαίει. Το μωρό μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο για να εξεταστεί.

Όπως ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Sterling Heights, αν ο αστυνομικός Cameron Maciejewski δεν είχε δράσει άμεσα, ήρεμα και καθοριστικά, το αποτέλεσμα αυτού του συμβάντος θα μπορούσε να είχε διαφορετική τραγική κατάληξη. «Όχι μόνο ο αστυνομικός έσωσε το παιδί, αλλά έκανε θαυμάσια δουλειά παρηγορώντας την οικογένεια», αναφέρει.

https://www.cnn.gr/kosmos/story/227208/sygklonistiko-vinteo-astynomikos-sozei-vrefos-apo-pnigmo


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@