“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

George Floyd: Δυστυχώς είχε υπερβολική δόση ναρκωτικού. Από το ίδιο ναρκωτικό έφυγαν οι Michael Jackson και Prince

Ξεσκεπάζουμε την απάτη της δήθεν δολοφονίας του George Floyd

ΗΠΑ: Η νεκροψία "δείχνει" ανθρωποκτονία του Τζορτζ Φλόιντ - Η Βραδυνή

The Flag Report

Νέα έγγραφα που κατατέθηκαν για την υπόθεση του θανάτου του George Floyd παρουσιάζουν τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή, ότι το θύμα είχε θανατηφόρα επίπεδα φαιντανύλης στον οργανισμό του. Η φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιοειδές, έχει 100 φορές πιο ισχυρή αναλγητική δράση από τη μορφίνη, ενώ πρόκειται για το ίδιο ναρκωτικό, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους οι διάσημοι τραγουδιστές, Michael Jackson και Prince. Χρησιμοποιείται κυρίως σε χειρουργικές επεμβάσεις και στην αντιμετώπιση του πόνου σε καρκινοπαθείς. Είναι τόσο ισχυρό ναρκωτικό, που ακόμα και η εισπνοή μερικών μόνο κόκκων, μπορούν να επιφέρουν το θάνατο.

Τα τελευταία χρόνια, η φαιντανύλη κυκλοφορεί και στις Ελληνικές πιάτσες και συνήθως την αναμειγνύουν με ηρωίνη και κοκαΐνη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η φαιντανύλη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως χημικό όπλο.

Ένα από τα έγγραφα, περιέχει τη συζήτηση μεταξύ ενός δικηγόρου και του Andrew Baker, του επικεφαλής ιατροδικαστή της Κομητείας Hennepin.

Η συζήτηση περιελάμβανε δηλώσεις ότι τα επίπεδα φαιντανύλης στον οργανισμό του Floyd ήταν «αρκετά υψηλά» και «προκαλούν πνευμονικό οίδημα».


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή: «Αυτά τα επίπεδα φαιντανύλης προκαλούν πνευμονικό οίδημα. Οι πνεύμονες του κ. Floyd ήταν 2-3 φορές μεγαλύτεροι από το κανονικό βάρος, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής. Αυτά, είναι θανατηφόρα επίπεδα φαιντανύλης υπό κανονικές συνθήκες. Αν ο κ. Φλόιντ είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του (ή οπουδήποτε αλλού) και δεν υπήρχε κάποια άλλη προφανής αιτία, θα είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για υπερδοσολογία».

2

Ο δικηγόρος του Thomas Lane, ενός από τους τέσσερις αστυνομικούς που κατηγορούνται για το θάνατο του Floyd, ζήτησε να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον του πελάτη του, βάσει του γεγονότος, ότι το θύμα είχε στον οργανισμό του υπερβολική δόση του οπιοειδούς, φαιντανύλη. Ο Lane, κατηγορείται για υποβοήθηση και υποκίνηση ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.

Η υπερβολική δόση φαιντανύλης που είχε στο σώμα του ο George Floyd, εξηγεί πολλά για τη συμπεριφορά του εκείνη την μοιραία μέρα. 

Η δύσπνοια είχε ήδη προκληθεί από το πνευμονικό οίδημα και την μείωση του καρδιακού ρυθμού, που προκαλεί η φαιντανύλη και ειδικά η υπερδοσολογία. Εάν δεν είχε κάνει χρήση, τότε η λαβή του αστυνομικού, που είναι συνηθισμένη στις δυνάμεις ασφαλείας, σε δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις, θα ήταν εντελώς ακίνδυνη για την υγεία του. Η άρνηση να υπακούσει στις διαταγές των Αστυνομικών, αλλά και το συνεχές παραλήρημά του, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο, είναι αποτέλεσμα της φαιντανύλης. 

Ο δήθεν ήρωας, στο όνομα του οποίου καίγονται οι Αμερικανικές πόλεις, ο δήθεν ήρωας των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης της λίστας Πέτσα, ήταν ναρκομανής και με ποινικό μητρώο για ένοπλη ληστεία.

Ζούμε σε έναν κόσμο, όπου τα Μέσα Ενημέρωσης, κατασκευάζουν πραγματικότητες, όπως εκείνα θέλουν και όπως αυτές εξυπηρετούν την πολιτική και κοινωνική ατζέντα υπερκρατικών εξωθεσμικών μορφωμάτων.

The Flag Report

Comments