“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μυστικές επιχειρήσεις τις CIA-BND.....Ο κ. Βαρτζόπουλος, ως γερμανομαθής και ψυχίατρος (έχει άλλωστε και Γερμανίδα σύζυγο) θα συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ



Επίσης ποιός ο ρόλος της φίλης του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, και αν, τον κατεύθυνε στο στέκι των δεξιών για να παρακολουθήσει δήθεν έναν αγώνα ποδοσφαίρου; 

Όταν το πολιτικό καθεστώς της χώρας κινδυνεύει, αρχίζει να ρέει το αίμα. 

Δολοφονία Φύσσα, εμπρησμός στην Μαρφίν και τώρα, δολοφονική απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ KAI Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ο Σαμαράς βάζει έναν ψυχίατρο στο κυβερνητικό... τρελοκομείο

Στριμώχνονται στο επιτελείο του Πρωθυπουργού το οποίο μεγαλώνει όσο αυξάνονται τα προβλήματα. Στο επιτελείο πρόσθεσαν λοιπόν μια νέα καρέκλα για τον ψυχίατρο Δημήτρη Βαρτζόπουλο, εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού. Σε αυτό το κλίμα, ένας ψυχίατρος είναι ό,τι χρειάζεται.

Τη θέση αυτή επί Γιώργου Παπανδρέου κατείχε η Ρεγγίνα Βάρτζελη, η οποία αναδείχθηκε σε μυστικοσύμβουλο του πρώην Πρωθυπουργού με απεριόριστες αρμοδιότητες, φευ ! Ο κ. Βαρτζόπουλος έρχεται λοιπόν να προστεθεί ανάμεσα στον Τάκη Μπαλτάκο, γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, και στον Δημήτρη Σταμάτη, υπουργό Επικρατείας και εκ των στενοτέρων συνεργατών του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Βαρτζόπουλος είχε αναλάβει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Πικραμένου και τώρα αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος στον πρωθυπουργό και προϊστάμενος του γραφείου «ειδικών υποθέσεων».

Ο κ. Βαρτζόπουλος, ως γερμανομαθής (έχει άλλωστε και Γερμανίδα σύζυγο) θα συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, που είναι επικεφαλής της Task Force, παρακολουθώντας το έργο της κυβέρνησης και προσφέροντας τεχνογνωσία σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα και πολιτικές αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης.

Ο νέος σύμβουλος θα εγκατασταθεί όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στο Μέγαρο Σταθάτου, λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, που φερόταν ενοχλημένος που δεν πήρε θέση υπουργού ή έστω υφυπουργού Υγείας στην κυβέρνηση, δεν δέχτηκε την πρόταση να αναλάβει γενικός γραμματέας στο υπουργείο υγείας ούτε πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ.

Ετσι, ο κ. Βαρτζόπουλος αναμένεται να είναι το τέταρτο πρόσωπο από τη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει κρίσιμο ρόλο από πλευράς ΝΔ, μετά τον ειδικό γραμματέα, Αντώνη Οικονόμου και τους γενικούς γραμματείς, Στράτο Σιμόπουλο και Παναγιώτη Κοκκόρη.

iefimerida.gr

Comments