“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δολοφονία Φύσσα και απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου. Συνδέονται πολιτικά;



Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Εμείς, στο The Flag Report, έχουμε την «κακιά» συνήθεια, να μην λέμε ποτέ κάτι, τυχαία. Όταν λοιπόν, έγραφα για το χακάρισμα των υπολογιστών του Δημοκρατικού κόμματος από πατριώτες της NSA και όχι από τους Ρώσους, όπως ήθελε να μας πείσει το σύστημα Κλίντον, είχα πολλούς λόγους που το έγραφα. Ένας από αυτούς, ήταν ο δολοφονημένος από το σύστημα Κλίντον, Σεθ Ριτς.

Όταν λοιπόν, διάβασα την περιγραφή του Στέφανου από την ενέδρα που του έστησαν οι εκτελεστές, το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Σεθ Ριτς, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ενέδρα και δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη. Όπως και ο Στέφανος Χίος!

Την ίδια αντιμετώπιση που είχε ο Σεθ Ριτς από τους Αμερικανούς δημοσιογράφους, είχε και ο Στέφανος Χίος.

Απαξίωση, συσκότιση και ρίξιμο ευθυνών, με πλάγιο και συνωμοσιολογικό τρόπο, στο θύμα αντί στο θύτη. Τα Αμερικανικά ΜΜΕ έλεγαν, όπως λένε και τα δικά μας, μη ψάχνετε τους δράστες, αλλά ψάξτε το θύμα, στο οποίο φορτώσανε στην πλάτη πολύ βολικά και συνεργασία με τους Ρώσους! Εάν δε βοηθούσε ο Θεός και πέθαινε ο Χίος εκείνο το βράδυ, θα είχε κατακλυστεί η εγχώρια δημοσιογραφία από άρθρα, που λίγο έως πολύ, θα δικαίωναν στην συνείδηση του Ελληνικού λαού τους δολοφόνους του δημοσιογράφου. Και τι δε θα του έβγαζαν και τι δε θα έλεγε το στόμα τους!!!

Μέχρι και τη δολοφονία του Κένεντυ θα του χρέωναν.

Ο Σεθ Ριτς, ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος μέσα στην υπόθεση του χακαρίσματος των servers του Δημοκρατικού κόμματος. Το ίδιο και ο Στέφανος, στον εκδοτικό χώρο. Δεν έχει ερείσματα μέσα στα πολιτικά κόμματα, δεν έχει ερείσματα στους διεθνείς κύκλους και δεν υπάρχει από πίσω του κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας, που να του βάζει πλάτη και να του προσφέρει μεραρχίες για την μάχη.

Μέχρι και ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε την πάπια, παρ’ όλο που έχει ευεργετηθεί, δημοσιογραφικά, από το Μακελειό.

Για κακή τους τύχη, ο Στέφανος έζησε και εμείς στο The Flag Report, σας υποσχεθήκαμε, ότι δε θα αφήσουμε να πέσει κάτω το θέμα. Αυτό, είναι μόνο η αρχή των ντόμινο που θα πέσουν.

Δεν μου ήρθε, όμως, στο μυαλό μόνο ο Σεθ Ριτς με την απόπειρα δολοφονίας του Χίου. Μου ήρθε και μία άλλη υπόθεση δολοφονίας, στην οποία υπάρχουν ακόμα πολλά σκοτεινά σημεία και πλησιάζει η εποχή που θα την ξαναθυμηθούμε.

Στις 25 Μαρτίου 2013, ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, μαζί με άλλους οπαδούς του κόμματος, πετάει γιαούρτια και ουρεί στην πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Κανένας άλλος δεν είχε τολμήσει ποτέ, ούτε πολίτης ούτε πολιτικός, να κάνει αυτό που έκανε ο Χρήστος Παππάς, στους 3 ολιγάρχες της χώρας. Όλα αυτά, επί Προεδρίας ενός πανίσχυρου Μπαράκ Ομπάμα και μίας πανίσχυρης Χίλαρι Κλίντον.

Έξι μήνες αργότερα, δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας από τον Ρουπακιά και τελειώνει άδοξα, η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής. Το Πολιτικό σύστημα, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, σαν να ήταν επί μήνες προετοιμασμένο, εξαπολύει δικαστικό πογκρόμ κατά του συνόλου της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρήστος Παππάς, είτε από βλακεία, είτε από επαναστατικό οίστρο, ούρησε συμβολικά, αλλά και πολιτικά, πάνω στα πρόσωπα των κυρίων Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και Ψυχάρη, του Οργανισμού Λαμπράκη.

Από τι συνίστατο, όμως, πολιτικά το Mega; Ο Λαμπράκης, ήταν πολιτικά προσκείμενος στη Βρετανική Αριστερά, ο κύριος Μπόμπολας στη Γερμανική σοσιαλδημοκρατία και ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο ισχυρότερος άνδρας τότε του Mega, στην Αμερικανική Αριστερά…

Διάβασε: «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ρθει»

Τρία πολύ μεγάλα διεθνή μαγαζιά, που στηρίζονταν από ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών, σε ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά από το Πολιτικό Ισλάμ. Εκείνη την εποχή, το σύστημα, δεν μπορούσε να «διαβάσει» τη Χρυσή Αυγή, για να καταλάβει, ότι ο Μιχαλολιάκος, είναι ένας άνθρωπος, όπως λέει το έγκυρο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου, τεμπέλης, φιλοχρήματος και δειλός.

Όταν το πολιτικό καθεστώς της χώρας κινδυνεύει, αρχίζει να ρέει το αίμα.

Δολοφονία Φύσσα, εμπρησμός στην Μαρφίν και τώρα, δολοφονική απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου.


Το πολιτικό timing της απόπειρας κατά του Στέφανου, όπως θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια, δεν είναι τυχαίο…

Comments