@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

5.11.20

Ο δικαστής Τζέιμς Μπας στην Τζόρτζια απέρριψε την προσφυγή του Ντόναλντ Τραμπ -Archon Otis Johnson και Archon James F. Bass, Jr.Οι Archons της Alpha Lambda Boule της Sigma Pi Phi Fraternity, Inc. χαιρέτισαν τον συνάδελφο Archon James F. Bass, Jr. για να γίνει μέλος του Menton Fellow του Boule Foundation. Ο Bass έλαβε την αναγνώριση για την υποστήριξή του στο εθνικό έργο κοινωνικής δράσης του Ιδρύματος και του Grand Boule. Το Ίδρυμα Boule ιδρύθηκε από την Sigma Pi Phi Fraternity πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, και χρησιμεύει ως φορέας χρηματοδότησης για τα προγράμματα κοινωνικής δράσης που προτείνει η Επιτροπή Κοινωνικής Δράσης της Αδελφότητας.

Ο Bass διορίστηκε στο ανώτερο δικαστήριο της επαρχίας Chatham στις 18 Μαΐου 1995. Πριν από τον δικαστικό του διορισμό, ο Bass ήταν ο εποπτικός εισαγγελέας του περιφερειακού γραφείου Savannah του προγράμματος νομικών υπηρεσιών της Γεωργίας.

Σήμερα υπηρετεί ως Πρόεδρος της Πρόσβασης στη Δικαιοσύνη και τη Δικαιοσύνη στην Επιτροπή Δικαστηρίων του Συμβουλίου Ανώτερων Δικαστών και στην Επιτροπή της Γεωργίας για την Οικογενειακή Βία. Επίσης, υπηρετεί στην Υποχρεωτική Επιτροπή Συνεχιζόμενης Δικαστικής Εκπαίδευσης και στην Ειδική Επιτροπή για τα Δικαστήρια Ναρκωτικών και είναι στην Επιτροπή Ανώτατου Δικαστηρίου της Γεωργίας για την Ισότητα και στην Επιτροπή Ανώτατου Δικαστηρίου της Γεωργίας για τα Δικαστήρια Ναρκωτικών. Ο Bass ξεκίνησε το πρώτο Δικαστήριο Ναρκωτικών στην κομητεία Chatham στις 2 Οκτωβρίου 2001.

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@