@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

11.11.20

«Αυτοί οι Έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι», είπε οργισμένη η Μαντλίν Ολμπράιτ απευθυνόμενη στον Νίκολας Μπέρνς


Μισούν τους Έλληνες, αγαπούν τον Γιώργο

«Αυτοί οι Έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι», είπε οργισμένη η Μαντλίν Ολμπράιτ απευθυνόμενη στον τότε Αμερικανό πρεσβευτή Νίκολας Μπέρνς και συνέχισε: «Δεν ξέρω πως μπορείς και ζεις εδώ!»


Αυτό αναφέρει ο φυλακισμένος πλέον κατάσκοπος της CIA Τζον Κυριακού, στο νέο του βιβλίο.

Ο Κυριακού, που είχε παραδεχθεί την ενοχή του, καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση για την κατηγορία της αποκάλυψης μυστικού πράκτορα της Υπηρεσίας σε δημοσιογράφο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 2008. Το περιβάλλον του όμως υποστηρίζει ότι πραγματική αιτία της τιμωρίας ήταν οι αποκαλύψεις του για τα βασανιστήρια της υπηρεσίας σε υπόπτους τρομοκρατίας, αποκαλύψεις που έκαναν αίσθηση στην Αμερικάνικη κοινή γνώμη.

Τριγμούς όμως φαίνεται ότι θα προκαλέσει και στην Ελλάδα η αποκάλυψη του για τον "φιλελληνισμό" αυτών που αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια με την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Σημίτη.

Η φιλική σχέση του Γιώργου Παπανδρέου και της Μαντλίν Ολμπράιτ είναι γνωστή και δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί. Αυτό όμως που προβληματίζει είναι η άσκηση πολιτικής επιρροής που ασκούσε μία γυναίκα με ρατσιστικό μίσος, σε Έλληνα υπουργό τις κρισιμότερες στιγμές της μεταπολεμικής ιστορίας των Βαλκανίων. Αυτή η ύποπτη επιρροή έφυγε από το επίπεδο της φημολογίας μετά τις αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου:

"Ένοιωθα πως (ο Γ. Παπανδρέου) ταυτιζόταν περισσότερο με την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών παρά με τις θέσεις των κυβερνήσεων που υπηρετούσε.

Θυμάμαι, μάλιστα, μία συνάντησή του με την Μαντλίν Ολμπράϊτ στο Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, όταν η «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής διπλωματίας τον «καθοδηγούσε» ενώπιον των διαπιστευμένων δημοσιογράφων για τα θέματα της Γιουγκοσλαβίας.

Αν και ως άνθρωπος αντιπαθούσα τον Μιλόσεβιτς, επειδή πίστευα πως κατέστρεφε τη χώρα και το λαό του, θύμωσα βλέποντας το απαράδεκτο θέαμα και το έγραψα για να ακολουθήσει σφοδρή διαμαρτυρία του αγαπητού Πάνου Μπεγλίτη, που τότε ήταν εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών", αποκαλύπτει ο έγκριτος δημοσιογράφος.

Την συνέχεια την γνωρίζουμε. Η Ελλάδα σύρθηκε στο άρμα μίας πολιτικής που κατέστρεψε την Σερβία, φυσικό σύμμαχο της χώρας μας, με την πάγια δικαιολογία δια στόματος Γιώργου Παπανδρέου ότι "δε θα υπάρξουν αλλαγές συνόρων". Αυτοί οι ισχυρισμοί σήμερα διαψεύδονται και το νεόκοπο Κόσοβο διεκδικεί την ανεξαρτησία του, βάζοντας φωτιά στην γειτονιά μας, δημιουργώντας αλυτρωτικές ονειρώξεις σε εθνικιστικούς κύκλους που αμφισβητούν πλέον και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετείχε στο ψεύδος εσκεμμένα ή παρασύρθηκε από τους "φίλους" του, θα το κρίνει η ιστορία. Όπως θα κρίνει και τις δηλώσεις του κυρίου Μπέρνς, αποδέκτη της ρατσιστικής έκφρασης, με τις οποίες αποθέωνε τις ενέργειες του τότε ΥΠΕΞ Γιώργου Παπανδρέου.

Υπέρ ποίων είναι το ερώτημα...

https://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@