@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

13.11.20

Έχουν τρελαθεί οι Κομμουνιστές στις ΗΠΑ. Απειλούν Θεούς και Δαίμονες, και την ‘Ειμι Κόνεϊ Μπάρετ
Δεν θα αναγνωρίσουν την νόμιμη εκλογή του Προέδρου Τραμπ!...


Η Κομμουνιστής πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε βέβαιη για την ομαλότητα της μετάβασης της εξουσίας στην προεδρία των ΗΠΑ, τονίζοντας ο εκλεγμένος με ΝΟΘΕΙΑ Κομμουνιστής "Δημοκρατικός" πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».

«Ξέρει τα κατατόπια. Οπότε, θα τα πάει μια χαρά στην μετάβαση», είπε η Πελόζι σε δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας πως «είναι εξαιρετικά ατυχές το γεγονός ότι οι Ρεπουμπλικάνοι αποφάσισαν να μην σεβαστούν τη ΝΟΘΕΙΑ σε βάρος της βούλησης του λαού».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής μειοψηφίας στην Γερουσία Τσακ Σούμερ κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους ότι δηλητηριάζουν τη δημοκρατία αρνούμενοι να αναγνωρίσουν τη νίκη Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο διαδίδουν σκοπίμως αμφιβολίες για τις εκλογές μας απλώς επειδή φοβούνται τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Σούμερ σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον.

Μόλις μια χούφτα Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα την εκλογή Μπάιντεν.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ....

«Σήμερα το πρωί έχω ένα πολύ απλό μήνυμα για τους Ρεπουμπλικάνους στη Γερουσία: Οι εκλογές τελείωσαν. Η διαφορά των ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ψήφων δεν ήταν μικρή. Ο πρόεδρος Τραμπ έχασε. Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ», κατέληξε οργισμένος ο Σούμερ.

Ο ΣΟΥΜΕΡ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 

Ο ηγέτης των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στην αμερικανική Γερουσία Τσακ Σούμερ δήλωσε σήμερα ότι η υποψήφια για το Ανώτατο Δικαστήριο ‘Ειμι Κόνεϊ Μπάρετ θα πρέπει, ΌΤΑΝ η υποψηφιότητά της επικυρωθεί από τη Γερουσία, να μείνει μακριά από τυχόν υποθέσεις που αφορούν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@