“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι διακομιστές που κατασχέθηκαν στη Φρανκφούρτη πριν από λίγες ημέρες, από μια εταιρεία που ονομάζεται Scytl

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ PIRRO: Ο δικηγόρος Λιν Γουντ βρίσκεται στο πολεμικό μονοπάτι ενάντια στη φερόμενη διαφθορά

Ο δικηγόρος Λιν Γουντ έχει εκφράσει τη φωνή του για την επιδίωξη της δικαιοσύνης για αυτό που πιστεύει ότι είναι ακραία διαφθορά σε κυβερνητικό επίπεδο και ότι αισθάνεται ότι έκλεψε εκλογές από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση κρύβει την αλήθεια για τις εκλογές για πολλά χρόνια.

Από μια εκρηκτική συνέντευξη με την Pirro την Παρασκευή, ο Pirro, ο οποίος έλαβε μια κλήση για τους γερμανούς διακομιστές, είπε:

«Κάθε φορά που ο πρόεδρος ζητά από κάποιον να κάνει κάτι, καταλήγει στην εφημερίδα και λένε ότι ο πρόεδρος ζητά παράνομα ότι οι άνθρωποι του προσωπικού του κάνουν πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν.

Christopher Wray, δεν έχω καμία πίστη σε αυτόν τον τύπο. Δεν μου άρεσε ο τύπος από την πρώτη φορά που κατέθεσε σε ακρόαση, λέγοντας, ναι, είχε προσπαθήσει να πάρει τα αρχεία που είχε το δικαίωμα της Επιτροπής Εποπτείας του Κογκρέσου - είχε δικαίωμα να ζητήσει. Είπε ότι προσπάθησε να τους φτάσει. Δεν το έχει ακόμη καταλάβει. Λοιπόν, ξέρετε, ότι το βάλτο είναι βαθύ, βαθύ, βαθύ.

Και ο Gohmert, παρεμπιπτόντως, είναι από το Τέξας.

Όμως, αυτά τα μηχανήματα κατασχέθηκαν Δεν ξέρουμε ποιος πήρε τα μηχανήματα.

Είναι σαν ο Λιν Γουντ να ήταν στο σόου μου, το σόου μου στο Justice . Και είπε ότι καθώς μιλούσαμε, έβγαιναν από πίσω, πιστεύω, τον χώρο ψηφοφορίας, όλα τα είδη κουτιών. Και τεμαχίζονταν. Θέλω να πω, είναι εκπληκτικό τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα.

Και νομίζω ότι αν ο πρόεδρος έχει ένα σχέδιο, είμαι βέβαιος ότι είναι παντού και ότι ξέρετε, θα επιβιώσει με βάση την απόλυτη προθυμία του, την επιμονή του, την αποφασιστικότητά του. Παλεύει. Αυτός ο πρόεδρος δεν παραιτείται και ούτε εμείς. Αλλά η ερώτησή σας είναι, είναι η ερώτηση των 64.000 δολαρίων. Ξέρετε, όταν ήμουν DA και ήθελα κάτι, πήρα ένα ένταλμα αναζήτησης και πήγα και το πήρα. Έστειλα τα παιδιά μου και το κατάλαβαν. Δεν τολμούσαν να επιστρέψουν χωρίς αυτό. "
«Ο κυβερνήτης, ο κυβερνήτης και ο υφυπουργός στη Γεωργία είναι διεφθαρμένοι από τα κινεζικά χρήματα», δήλωσε ο Γουντ.

«Έχω συναντηθεί με τη Σίντνεϊ Πάουελ…. Έχω δει τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα μηχανήματα Dominion και το λογισμικό που χρησιμοποίησαν και πώς τα έκαναν μέσω της Βαρκελώνης στην Ισπανία όπου χειρίστηκαν τις ψήφους. Το έχουν κάνει σε προηγούμενες εκλογές. Αυτή τη φορά πιάστηκαν », είπε.

«Εμπιστευτείτε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξέρει τι κάνει. Σας εγγυώμαι ότι η πραγματική ψηφοφορία ήταν μια συντριπτική κατολίσθηση για τον Donald Trump. Οι διακομιστές που κατασχέθηκαν στη Φρανκφούρτη πριν από λίγες ημέρες, από μια εταιρεία που ονομάζεται Scytl. Αυτοί οι διακομιστές δείχνουν την πραγματική ψήφο. Ο Τραμπ κέρδισε αυτές τις εκλογές με 410 εκλογικές ψήφους », δήλωσε ο Γουντ.

Ο Wood συνέχισε να σκέφτεται σε άλλες συνεντεύξεις, όπως με τον John Fredericks:
Ο Γουντ δημοσίευσε πρόσφατα έναν ανόητο ισχυρισμό ότι έχει αποδεικτικά εγκλήματα στη Γεωργία

Η Γεωργία είναι στο μυαλό του:

Στη συνέντευξη με την Jeanine Pirro, ο Wood πρόσθεσε τον αμερικανό εκπρόσωπο Ilhan Omar στη λίστα του.

Ενθαρρύνεται από τους Αμερικανούς:

«Άκουγα τον Λιν Γουντ να δίνει μια συνέντευξη και είπε ότι διαπίστωσαν παρατυπίες από τις εκλογές του 2016 και ότι το σπίτι του Κογκρέσου εκλογών του 2018 κλαπεί. Όλοι υποπτευόμαστε ότι ποιος θα ήταν αρκετά ανόητος για να ψηφίσει στους Ομάρ , AOC και Tahlib; "

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ PIRRO:

Comments