@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

12.12.20

Black Lives Matter-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ


Black Lives Matter

Η Black Lives Matter (BLM) ήταν πίσω από τις εξεγέρσεις που χτύπησαν τις αμερικανικές πόλεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. 


Η ομάδα έχει εκμεταλλευτεί τις ανησυχίες που έχει ο κόσμος για φυλετική διάκριση και τις χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει την προώθηση της μαρξιστικής της ατζέντας. 


Σε βίντεο του 2015, η συνιδρύτρια του BLM Πατρίς Κάλλορς περιέγραψε τον εαυτό της και τους υπόλοιπους συνυδριτές ως «εκπαιδευμένους μαρξιστές».

 

Όπως ακριβώς στην Ρωσία, Κίνα, Κούβα και Βενεζουέλα, οι εκπαιδευμένοι μαρξιστές έχουν εκμεταλλευτεί ορθά σκεπτικά της κοινωνίας για να προωθήσουν την κομμουνιστική ατζέντα


Πολλοί από όσους έζησαν την Πολιτιστική Επανάσταση στην Κίνα την δεκαετία του 1960, έχουν πει ότι οι εξεγέρσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι, που περιελάμβαναν την ανατροπή ιστορικών αγαλμάτων, ήταν τρομακτικά παρόμοιες. 


Το αποτέλεσμα είναι ένα κλίμα χάους και ανασφάλειας που επηρεάζει ολόκληρη την χώρα.ΗΠΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ-ΝΟΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.