“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι – Τρελή καταδίωξη των Αφγανών δραστών

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου, όταν τρεις Αφγανοί τον έδεσαν, τον χτύπησαν άγρια και τον λήστεψαν.

Όλα άρχισαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι τρεις Αφγανοί επιτέθηκαν στον επιχειρηματία, μέσα στο σπίτι του. Με αστραπιαίες κινήσεις τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον χτύπησαν. Αφού του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση, τον άφησαν δεμένο και χτυπημένο, του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τράπηκαν σε φυγή.

Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη

Ωστόσο, δεν απομακρύνθηκαν πολύ, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο για τους ίδιους. Λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα ο 55χρονος ιδιοκτήτης beach bar κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της ΕΛΑΣ να αναζητήσουν το αυτοκίνητό του, με το οποίο είχαν διαφύγει οι δράστες. Στιγμές αργότερα το όχημα εντοπίστηκε στην Ομόνοια, ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό, αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι.

Ως εκ τούτου, ξεκίνησε μία τρελή καταδίωξη, μέσα στην έντονη βροχή. Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο. Αμέσως, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία, με συνέπεια ο Αφγανός να συλληφθεί και να ομολογήσει.

https://www.newsbreak.gr

Comments