@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.12.20

Οι ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

 Η κοινή έκθεση «Στρατηγικές Τάσεις 2030» των 16 υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ που παραδόθηκε στον πρόεδρο Ομπάμα, συνοψίζει στις 166 σελίδες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και στις 59 απόρρητες που διάβασαν μόνο τα στελέχη της κυβέρνησης, τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η νέα διακυβέρνηση καθώς και τις και τις προτεραιότητες της με ορίζοντα δεκαετίας, και προβλέπει ριζικές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές με ταχύτητα άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη ιστορία. Καταρχήν προσδιορίζονται 4 πληγές του Φαραώ που θα περιορίσουν την εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού στα επόμενα 18 χρόνια.


Εάν ο πληθυσμός στην πολυπληθή Ασία δεν μειωθεί με τον πυρηνικό, θα μειωθεί από τις «σοβαρές πανδημίες» που προαναγγέλλονται και θα προκαλέσουν τον θάνατο εκατομμύριων ανθρώπων σε κάθε γωνιά του κόσμου σε λιγότερο από έξι μήνες. Η πρόβλεψη της έκθεσης είναι ότι, «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιο παθογόνο μικρόβιο θα είναι το επόμενο που θα αρχίσει να εξαπλώνεται σε ανθρώπους και πότε και που η εξέλιξη αυτή θα συμβεί».

Πρόκειται για την απόλυτη έκπληξη. (Πότε θα διαφύγει και από πιο εργαστήριο ο μεταλλαγμένος ιός θα το μάθουμε από ανακοίνωση της ΠΟΥ-WHO,στην ώρα της).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.