@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

8.12.20

Διαβάζουμε ένα βιβλίο του Νίκου Χειλαδάκη!.....Όπως ανέφερε, οι κυριότεροι «Σαμπεταϊστές» στην «ΤΟΥΣΙΑΔ», στην αρχή του 21ου αιώνα, είναι η οικογένεια του Ντιντς Μπιλγκίν, του πρώην ιδιοκτήτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος της «Σαμπάχ» και ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή εξαιτίας μεγάλων σκανδάλων και οι εξής μεγαλοεπιχειρηματίες: Ομέρ Ακγκερμάν, Αλί Ντιντσικιόκ, Ομέρ Ντιντσκιόκ, Μπολέτ Ετζατζίμπασι, Σακίρ Ετζατζίμπασι, Εσάτ Εντίν, Ερκέμ Ελγκινκάν, Φουάτ Μπεζμέν, Μεχμέτ Μπιρτζέντ, Τζαν Πακέρ, Νουρ Γκέρ, Οσμάν Καβαλά, Τζεμ Μποϊνέρ, και Μεχμέτ Σουχουμπί.

Εκτός από αυτούς υπάρχουν και οι Εβραίοι, επίσημα μέλη της «ΤΟΥΣΙΑΔ», Ελί Ατζιμάν, Ισαάκ Αλατόν, Λεϊλά Αλατόν, Ισαάκ Αντίκα, Ουζεΐρ Γκαρίχ, Ελμπέρ Μπιλέν και Λορί Μπουρλά με επίσης μεγάλη οικονομική δύναμη.


ΤΟΥΣΙΑΔ σαν μια μυστική οργάνωση…


ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Μία γερμανική εταιρία τουρκικών συμφερόντων, που πήρε χρηματοδότηση – μαμούθ από την Γερμανία και το ίδρυμα Γκέιτς, μαζί με την Novartis θα πλουτίσουν λόγω του εμβολίου.

Που να τολμήσουν οι δικοί μας να ψάξουν για εναλλακτικές…

Η Γερμανική, τουρκικών συμφερόντων, BioNTech, ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές στον αγώνα για την ανάπτυξη εμβολίου κορανοϊού, δήλωσε την Πέμπτη ότι αγοράζει ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής για να αυξήσει γρήγορα την παραγωγή μόλις το εμβόλιο της πάρει το πράσινο φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.