@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

30.5.21

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ : τα πολυτελή διαμερίσματα της εταιρείας με ΑΦΜ 800670347-«THE ALLIANCE net ΙΚΕ»

Οι Λαθρομετανάστες, ο Υπουργός Μηταράκης και τα αδήλωτα ακίνητα εκατομμυρίων στην Αγγλία!.......


Όλα αυτά γίνονται υπό την σκέπη της εταιρείας με ΑΦΜ 800670347 η οποία συστάθηκε στις 24 Ιουνίου 2015 ιδιοκτησίας του υπουργού Νότη Μηταράκη και της συζύγου του.*****

Το αξιοσημείωτο όμως στην εταιρεία «THE ALLIANCE net ΙΚΕ» είναι ότι αυτή ιδρύθηκε από τον μπροστινό, συνεργάτη του υπουργού Νότη Μηταράκη που μόλις πρόσφατα ο υπουργός διόρισε ως το νέο πρόεδρο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών τον Ευάγγελο-Απόστολο Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για το πρόσωπο που ο υπουργός έχει διορίσει να είναι ο διαχειριστής της νέας επικουρικής σύνταξης.

Ολόκληρο το ΑΡΘΡΟ*****Ακόμα ένας Έλληνας πολιτικός του δόγματος «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό» ο Νότης Μηταράκης είναι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στην Ελλάδα όπου πέρα την επιλεκτική μνήμη και την ανήθικη συμπεριφορά, διαθέτει και σκοτεινό παρελθόν στην Αγγλία όπου κατά τα στοιχεία προέβει παρά το νόμο σε απόκρυψη εισοδημάτων και αδιευκρίνιστων συναλλαγών.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.