“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!....


Νεκρή η 63χρονη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca στη Μυτιλήνη


Την τελευταία της πνοή άφησε η 63χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν με θρόμβωση στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.



Η 63χρονη παρουσίασε θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής και έκτοτε νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το πρώτο επεισόδιο θρόμβωσης που αποδόθηκε επίσημα στον εμβολιασμό και αναφέρθηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων αλλά και την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Μετά τα τέσσερα περιστατικά θρομβώσεων που σημειώθηκαν στην Κρήτη και τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca, ένα ακόμα περιστατικό στη Θήβα με την περίπτωση μια 48χρονης που έλαβε το σκεύασμα της Johnson & Johnson προκαλεί ανησυχία στους επιστήμονες.

Όλες οι περιπτώσεις βρίσκονται κάτω από διερεύνηση και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

https://www.newsbreak.gr/ellada/209157/nekri-i-63chroni-poy-emvoliastike-me-astrazeneca-sti-mytilini/

Comments