“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Η MOSSAD; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ; 

Όταν Αριστερά, ΚΕΕΡΦΑ, Τουρκία στηρίζουν Χαμάς…


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή την περίεργη πατρίδα. Το Ισραήλ μάχεται τη Χαμάς. Τη Χαμάς που πανηγύρισε – όπως και η μετριοπαθής Φατάχ του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Αμπάς – τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, που είναι ανοικτά φίλος, αν όχι σύμμαχος της Τουρκίας, που με κάποιο μαγικό τρόπο βρίσκει το χρήμα για να φτιάχνει ρουκέτες και πυραύλους, περί τις 2.000 εκ των οποίων έχει εκτοξεύσει κατά του Ισραήλ.

Υπέρ της παλαιστινιακής υπόθεσης – υπέρ της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ, κατ' επέκταση, κατά τον γράφοντα – έχουν τεθεί στην Ελλάδα η αριστερά, στο σύνολό της και άλλες οργανώσεις τύπου ΚΕΕΡΦΑ που ζητούσαν και ορθάνοιχτα σύνορα και είσοδο πάντων και πασών της οικουμένης πονεμένων στην ελληνική επικράτεια. Σε χθεσινή μάλιστα εκδήλωση του ΚΕΕΡΦΑ στην Ξάνθη έδωσαν το παρόν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και μειονοτικοί βουλευτές. Το σύνθημα δε που κυριάρχησε ήταν πέραν των γνωστών υπέρ των Παλαιστινίων ήταν: “Να διαλυθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου”. Περίεργα πράγματα. Να διαλυθεί ο άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ. Ούτε καν να βγει απλώς το Ισραήλ από τον άξονα…

Την ίδια ώρα η κ. Έλενα Ακρίτα επιτίθεται στην πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι φωτογραφήθηκε ενώπιον του φράχτη αποτροπής των ορδών που μας έστειλε ο Ερντογάν γράφοντας: “Η εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά στο ‘αποτρεπτικό τείχος’ του Έβρου ευθέως παραπέμπει στην εικόνα Τραμπ μπροστά στο αποτρεπτικό τείχος στο Τέξας. Και οι δυο αυτοί φράχτες δεν χτίστηκαν τόσο για να κρατήσουν έξω τους ‘ξένους’, όσο για να χαϊδέψουν με τον συμβολισμό τους τα αυτιά ενός ακροδεξιού φοβικού ακροατηρίου. “Κι επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την κίνηση της αυτή, διάλεξε στρατόπεδο και τοποθετήθηκε ιστορικά στο πλευρό του Τραμπ. Δυστυχώς, η γλυκύτατη Καλυψώ όσο κι αν ποζάρει στα ΜΜΕ, δεν μπορεί επικοινωνιακά να καλύψει και αυτή τη ντροπή”. Αυτά αναφέρει η κ. Ακρίτα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Από την πλευρά τους οι γνωστοί, απολύτως επιλεκτικά, φιλάνθρωποι Ευρωπαίοι των Βρυξελλών προγραμματίζουν έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, με απόφαση του γνωστού και καθόλου εξαιρετέου Ζοζέπ Μπορέλ. Συγκεκριμένα, με μήνυμά του στο twitter, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας αναφέρει: «Λόγω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και του απαράδεκτου αριθμού αμάχων, συγκαλώ έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ. Θα συντονίσουμε και θα συζητήσουμε πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει καλύτερα στον τερματισμό της τρέχουσας βίας». Ουαί υμίν Ευρωπαίοι γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, που θα έλεγε και ο Χριστός. Μην είδατε τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας πουθενά; Έβρος, Αιγαίο, παραβιάσεις σας λένε τίποτα; Γιατί να μη δείξει ενδιαφέρον η ΕΕ; Σάμπως η Παλαιστινιακή Αρχή, αντίθετα με την Ελλάδα και την Κύπρο δεν είναι μέλος της; Τι; Το αντίθετο συμβαίνει; Για κοίτα!

Τέλος η Τουρκία, η ακόμα πιο φιλάνθρωπη υπό την ηγεσία του πεφωτισμένου από τον “προφήτη” Ερντογάν, αυτή που έχει εμπλακεί σε 4-5 πολέμους, που σκοτώνει καθημερινά Κούρδους και όχι μόνο, που είναι τραμπούκος της γειτονιάς, αυτή η Τουρκία φωνάζει για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και κόπτεται για το δίκαιο… Οποία υποκρισία. Την ίδια ώρα φερέφωνα του Ερντογάν διαδηλώνουν στις τουρκικές πόλεις και ζητούν αποστολή “μεχμετσίκ” (Τούρκων στρατιωτών) στην Ιερουσαλήμ για να την “απελευθερώσουν” διότι ως γνωστό οι μουσουλμάνοι έχτισαν την Ιερουσαλήμ το 1.000 π.Χ. όταν δεν υπήρχε ούτε σε ονειροφαντασία ο Μωάμεθ και το τέμενος του αλ Ακσά δεν χρίστηκε από τους Άραβες κατακτητές των Αγίων Τόπων, τους οποίους κατέκτησαν από τους Βυζαντινούς… Για αυτό και ο αρχιμουφτής του Ερντογάν πάει να κηρύξει την παγκόσμια αγάπη του Ισλάμ ζωσμένος με την σπάθα στην Αγιά Σοφιά – την οποία έκτισαν οι φυσικά μουσουλμάνοι Αρτέμιος και Ισίδωρος μετά από διαταγή του χαλίφη του “προφήτη” Ιουστινιανού – και για αυτό ο ψευτομουφτής Ξάνθης, ο Έλλην πολίτης Αχμέτ Μετέ ανεβάζει στο Facebook εικόνες με τον Σαλαντίν, με την σημεία του ISIS στα χέρια, να ανακτά την Ιερουσαλήμ… την μουσουλμανική πάντα. Πραγματικά περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην γειτονιά…

https://www.defence-point.gr/news/otan-aristera-keerfa-toyrkia-stirizoyn-chamas-akrita-amp-frachtis

Comments