@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

11.5.21

Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αίμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA;


ΦΡΙΚΗ! Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA...

Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

… ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους, εν άγνοια τους, αν και δεν εμβολιαστηκαν.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Δυστυχώς ήταν αναμενόμενο… το είχα προβλέψει καιρό τώρα, πως θα αντιμετωπίζαμε και αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ. (εδώ)

Ίσως επείγει μια Τράπεζα Αίματος ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.

Τρέμω στην ιδέα πως συνάνθρωποί μας που ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ, και έχουν ανάγκη αίματος, θα δεχθούν τον ΘΑΝΑΤΟ ή και τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, με ότι σημαίνουν αυτά.

Ιάκωβος Τίγκας

Μετά το πογκρόμ εμβολιασμών με τις φολες του τεχνητού mRNA με προτροπή κομματική σε επίπεδο Δήμων, οργανώθηκε σε όλη την Ελλάδα, με προτροπή των Δημάρχων, ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με πρωτοφανή συμμετοχή κυρίως εμβολιασμενων τάχα κοντά στον συνανθρωπο.

Έτσι γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA, ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους, εν άγνοια τους, αν και δεν εμβολιαστηκαν.

“Και εάν δεν εκολοβωσε ο Θεός τις ημέρες, δεν θα σωθεί πασα σαρξ”.

Είναι σατανάδες, φιδια, γενηματα έχιδνων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.