“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αίμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA;


ΦΡΙΚΗ! Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA...

Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

… ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους, εν άγνοια τους, αν και δεν εμβολιαστηκαν.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Δυστυχώς ήταν αναμενόμενο… το είχα προβλέψει καιρό τώρα, πως θα αντιμετωπίζαμε και αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ. (εδώ)

Ίσως επείγει μια Τράπεζα Αίματος ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.

Τρέμω στην ιδέα πως συνάνθρωποί μας που ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ, και έχουν ανάγκη αίματος, θα δεχθούν τον ΘΑΝΑΤΟ ή και τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, με ότι σημαίνουν αυτά.

Ιάκωβος Τίγκας

Μετά το πογκρόμ εμβολιασμών με τις φολες του τεχνητού mRNA με προτροπή κομματική σε επίπεδο Δήμων, οργανώθηκε σε όλη την Ελλάδα, με προτροπή των Δημάρχων, ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με πρωτοφανή συμμετοχή κυρίως εμβολιασμενων τάχα κοντά στον συνανθρωπο.

Έτσι γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA, ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους, εν άγνοια τους, αν και δεν εμβολιαστηκαν.

“Και εάν δεν εκολοβωσε ο Θεός τις ημέρες, δεν θα σωθεί πασα σαρξ”.

Είναι σατανάδες, φιδια, γενηματα έχιδνων.

Πηγή

Comments