“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ιατροί προειδοποιούν για τα εμβόλια ως βιολογικά όπλα- Η Πρωτεΐνη ΑΚΙΔΑ μεταλλάσσει το DNA.... Από το φθινόπωρο οι περισσότεροι νεκροί θα είναι οι εμβολιασμένοι


ΕΠΕΙΓΟΝ! Προς όφελος όλων, κάντε την ευρύτερη διάδοση αυτών των βίντεο, με συγγενείς και γνωστούς, καθώς κινδυνεύουμε να υποβληθούμε σε ιατρική-κοινωνική τυραννία που επιδιώκει τον τερματισμό της ανθρωπότητας.

Οι γιατροί Christiane Northrup, Carrie Madej, Sherri Tenpenny και ο Δρ. Larry, ειδικοί ιατροί επιστημονικού αναγνωρισμένου κύρους, προειδοποιούν για το τι συμβαίνει σε σχέση με πολλές αναφερόμενες περιπτώσεις μολυσματικών επιπτώσεων σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί με τους οποίους συνυπάρχουν ή αλληλεπιδρούν.

Όλα αυτά σχετίζονται με το περιεχόμενο των εμβολίων, το οποίο δεν είναι μια φυσιολογική ανοσοποίηση, αλλά μάλλον το άτομο παράγει και μεταδίδει τη συνθετική πρωτεΐνη ακίδα του Sars-CoV-2.

Αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που έχουν σχεδιαστεί για να αρρωσταίνουν και να σκοτώνουν τους ανθρώπους.

Αυτές οι πληροφορίες λογοκρίνονται. Είναι πολύ σημαντικές, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για τις κακές επιπτώσεις αυτών των εμβολίων, τα οποία τα εταιρικά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα Big Tech δεν θέλουν να εκθέσουν, αλλά αυτή η γενοκτονία πρέπει να σταματήσει προτού να είναι πολύ αργά.

Μην ξεγελιέστε ή παγιδευτείτε από φόβο, ή παρασυρθείτε από αυτήν τη χαμηλή συχνότητα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να ξυπνήσουμε και όλοι μαζί να πολεμήσουμε ενάντια σε αυτήν την ιατρική τυραννία.


 

Comments