@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

18.6.21

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ MOSSAD;


Καμαρώστε’: Σκέτο το «Μακεδονία», πλέον, ακόμη και σε επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης του άλλοτε ‘Μακεδονομάχου’ Άδωνι Γεωργιάδη!

Έχουν τόσο πολύ εθιστεί στην υπεράσπιση της Συμφωνίας των Πρεσπών που… αποκαλούν σκέτα νέτα «Μακεδονία» τα Σκόπια στα Ελληνικά Υπουργεία!

Συγκεκριμένα, σε έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης, επικεφαλής του οποίου είναι ο άλλοτε διαμαρτυρόμενος κατά των Πρεσπών Άδωνις Γεωργιάδης, αντί για τον κωδικό ΝΜΚ (North Macedonia) που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται, γίνεται χρήση του MK, δηλαδή σκέτο «Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή δηλαδή που η χώρα μας προβαίνει σε κινήσεις διαμαρτυρίας επειδή τα Σκόπια στο Euro χρησιμοποιούν το MK, ελληνικές υπηρεσίες το χρησιμοποιούν αυτοβούλως, παραβιάζοντας υπέρ των Σκοπίων τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακόμη και λίγες ημέρες πριν, στις 14 Ιουνίου, όταν δηλαδή είχε ήδη ξεσπάσει ο ντόρος για το Euro, σε έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης γίνεται αναφορά σε ΜΚ, αντί του προβλεπόμενου NMK.

Εντύπωση, πάντως, κάνει και το γεγονός ότι από πλευράς του υπουργείου Ανάπτυξης υπάρχουν πληρωμές σε υποκαταστήματα στα Σκόπια της συνδεόμενης με τον Ερντογάν Halk Bank, με την οποία έχουν επιλέξει να συνεργάζονται οι χρηματοδοτούμενοι οργανισμοί.


Η επαναλαμβανόμενη και απ’ ό,τι φαίνεται «διαχρονική» χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να πρόκειται περί λάθους κι έτσι συμπεραίνει κανείς ότι είναι απλώς αποτέλεσμα της μανίας που έχει καταλάβει τα κυβερνητικά στελέχη να αποδείξουν ότι… το κράτος έχει συνέχεια.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι πρόκειται για έγγραφα με τα οποία δίδονται χρήματα στα Σκόπια, στο πλαίσιο της… ενωσιακής συνδρομής του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας. Τους πληρώνουμε δηλαδή κι από πάνω, προκειμένου να τους λέμε… «Μακεδονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@