@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

30.8.21

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Πέθανες ή έμεινες ανάπηρος από το εμβόλιο; Πάρε 5 χιλ. δολλάρια κι άντε χάσου. Λίγο πριν την επανάσταση


Σχόλιον: Και βέβαια οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ δικές τους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Η ΖΩΗ ΣΟΥ κοστολογείται 5,000 χιλιάδες δολλάρια!... Όμως κανένας γιατρός δεν θα δίνει έγγραφο ότι πέθανες από το ΕΜΒΟΛΙΟ.... ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ... 

Υ.Γ. (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ): Και βέβαια οι υπηρεσίες θα κατηγορήσουν την ΚΙΝΑ για υποκίνηση ταραχών. Και δεν θα είναι από τα θανατηφόρα εμβόλια. Η Κίνα έχει την βοήθεια των ΗΠΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΑΓΓΛΙΑΣ, σε αυτό το παιχνίδι. 

Οι Αυστραλοί πολίτες θα μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση 5.000 δολαρίων και πάνω για επαληθευμένες επιπλοκές εγκεκριμένων εμβολίων κορονοϊού.

Η Αυστραλία γίνεται και επίσημα η πρώτη χώρα που νομοθετεί για αποζημιώσεις σε πολίτες αν παρουσιάσουν κάποιες από τις εξαιρετικά σπάνιες σοβαρές παρενέργειες των εγκεκριμένων εμβολίων.

Συγκεκριμένα, με το νέο πρόγραμμα οι πολίτες μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση από το κράτος 5.000 δολαρίων και πάνω, ενώ από τις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων, οι οποίες θα αξιολογηθούν από επιτροπή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων.

Ο Αυστραλός υπουργός Υγείας Γκρεγκ Χαντ διευκρίνισε ότι το Πρόγραμμα Αξίωσης Αποζημίωσης θα παρέχει «απλή και γρήγορη διοικητική διαδικασία για αποζημίωση», και πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως «οι σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες, αλλά είναι σημαντικό να παρέχουμε δίχτυ ασφαλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@