@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.8.21

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ -


Σπύρος Παγιάτης

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.


1. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.

2. ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : Α) ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Β) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.

3. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

4. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ.

5. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

6. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ <<ΕΓΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ>> ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

Συνελήφθη ο Διοικητής Γιατρός του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.


!~~~~~~~~~~~~~~~~!
!~~~~~~~~~~~~~!


!~~~~~~~~~~~~~~~~~~!


!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!


!~~~~~~~~~~~~~~~~~!


!~~~~~~~~~~~~~~~~~~!


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩ : https://www.triklopodia.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@