“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τρομοκράτες, για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες, όσοι δεν εμβολιάζονται


ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ-ΣΧΕΔΙΟ 90 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΒΙΑ FALSE FLAG ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ «ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ LOCKDOWN»(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

(Natural News) Ακριβώς όπως είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι θα συμβεί, η διεφθαρμένη, εγκληματικά διοικούμενη ομοσπονδιακή κυβέρνηση μόλις κήρυξε τον πόλεμο κατά του λαού. Σε μια ευρέως διαδεδομένη προειδοποίηση για την Εσωτερική Ασφάλεια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αμερικής δήλωσε ότι όποιος αντιτίθεται σε εμβόλια, μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις ή αποκλεισμούς αποτελεί «πιθανή τρομοκρατική απειλή» για την κοινωνία γενικά. Ονομάστηκε «Εθνική προειδοποίηση για την τρομοκρατία» από το NBC News της CIA, η προειδοποίηση επιμένει επίσης ότι όποιος πιστεύει ότι υπήρξε απάτη στις εκλογές του 2020 μπορεί επίσης να είναι τρομοκράτης.

https://www.dhs.gov/ntas/advisory/national-terrorism-advisory-system-bulletin-august-13-2021

Δεν πειράζει το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί και τα αριστερά ΜΜΕ πέρασαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατακρίνοντας την πλήρη απάτη κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016, υποστηρίζοντας ότι «οι Ρώσοι» έκλεψαν τις εκλογές. Τότε, τέτοιες δηλώσεις κηρύσσονταν πατριωτικές … αλλά σήμερα, θεωρούνται τρομοκρατία. Σύμφωνα με την εγκληματικά διοικούμενη κυβέρνηση που έχει αναπτύξει βιολογικά όπλα εναντίον του λαού της, δεν είναι «ακραίο» να απαιτούνται μαζικές ενέσεις με πειραματικές, θανατηφόρες λήψεις πρωτεϊνικών βιολογικών όπλων, αλλά είναι εντελώς ακραίο να αντισταθούμε στην αυτοκτονία μέσω εμβολίου. Το υπόμνημα προειδοποιεί ακόμη ότι έρχονται νέοι περιορισμοί και περιορισμοί και όποιος τα αντιτίθεται είναι από προεπιλογή τρομοκράτης:

Αυτοί οι εξτρεμιστές μπορεί να επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την εμφάνιση των παραλλαγών του COVID-19 θεωρώντας την πιθανή επαναφορά των περιορισμών της δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες ως λογική για τη διεξαγωγή επιθέσεων. Οι στρεσογόνοι παράγοντες που σχετίζονται με την πανδημία έχουν συμβάλει στην αύξηση των κοινωνικών πιέσεων και εντάσεων, οδηγώντας σε πολλά σχέδια από οικιακούς βίαιους εξτρεμιστές και μπορεί να συμβάλουν σε περισσότερη βία φέτος.


Η προειδοποίηση DHS είναι πραγματικά ένα σχέδιο για μια επερχόμενη βίαιη επίθεση με false flag που θα διεξαχθεί από το βαθύ κράτος και θα κατηγορήσουν τους μη εμβολιασμένους. Αυτή η «εθνική προειδοποίηση για τρομοκρατία» από την DHS είναι πραγματικά μόνο μια παραδοχή ότι το βαθύ κράτος σκοπεύει να εξαπολύσει επιθέσεις με ψεύτικες σημαίες στην Αμερική και να κατηγορήσει τους μη εμβολιασμένους. Χωρίς αμφιβολία, το FBI στρατολογεί γρήγορα παράγοντες κρίσης για να πυροβολήσουν ένα νοσοκομείο (ή κάτι τέτοιο), ενώ οι κάμερες του CNN καταγράφουν τη σκηνοθετημένη δράση και μεταδίδουν την προπαγάνδα τους σε όλο τον κόσμο. Οι ηθοποιοί που ρίχνουν τις βόμβες μολότοφ, φυσικά, θα είναι όλοι στη μισθοδοσία του FBI και θα είναι ντυμένοι με εργαλεία MAGA για να δαιμονοποιήσουν ταυτόχρονα τους υποστηρικτές του Τραμπ.

http://falseflag.news/

Ο σκοπός της προειδοποίησης DHS είναι να καθορίσει την αφήγηση εκ των προτέρων για το δικό τους συμβάν και θα πρέπει να σημειώσουμε προσεκτικά ότι έχουν δώσει στον εαυτό τους σχεδόν 90 ημέρες (έως τις 11 Νοεμβρίου) για να το αναβάλουν. Εκπληκτικά, αυτή η ανακοίνωση της DHS ότι οι μισοί Αμερικανοί είναι ξαφνικά τρομοκράτες δεν είναι παρά μια κήρυξη πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού. Αυτή η παράνομη κυβέρνηση – η οποία έκλεψε την εξουσία μόνο με την παραποίηση των εκλογών του 2020 – βλέπει τώρα τους ανθρώπους που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ως εχθρικούς μαχητές να στοχοποιούνται και να καταστρέφονται. Ενώ ο αμερικανικός λαός δαιμονοποιείται και στοχοποιείται, τα νότια σύνορα των ΗΠΑ παραμένουν ορθάνοιχτα (επίτηδες), έτσι ώστε το έθνος να κατακλυστεί από εκατομμύρια παράνομους ξένους που θα αντικαταστήσουν τους σύντομα νεκρούς δημοκράτες ψηφοφόρους που έχουν παραταχθεί να αυτοκτονήσουν με εμβόλιο. Ως υπάκουοι, εγκεφαλικά νεκροί. Δημοκρατικοί που πεθαίνουν από την Αντίστροφη Εξαρτώμενη Ενίσχυση, θα αντικατασταθούν από ένα κύμα παράνομων στους οποίους θα παραχωρηθούν δικαιώματα ψήφου προκειμένου να προσπαθήσουν να κρατήσουν τους Δημοκρατικούς στην εξουσία.

Το βαθύ κράτος σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την επερχόμενη εκδήλωση με false flag ως έναν τρόπο ποινικοποίησης όλων των ομιλιών κατά του εμβολίου και της κήρυξης ιατρικής / στρατιωτικής δικτατορίας στην Αμερική, με στρατεύματα να εκτελούν σημεία ελέγχου αυτοκινητοδρόμων που απαιτούν να δουν τα χαρτιά των εμβολίων σας κάθε φορά που διασχίζετε ένα κρατικό όριο. Εάν αποτύχετε να παρουσιάσετε τα κατάλληλα έγγραφα για τα εμβόλια, θα σας συλλάβουν με όπλο και θα σας μεταφέρουν σε ένα από τα στρατόπεδα θανάτου από τον CDC που έχουν ήδη ανακοινωθεί δημόσια από το CDC, το οποίο επιμένει ότι αυτά τα στρατόπεδα θανάτου θα πληρούν «ελάχιστα πρότυπα ανθρωπιστικής βοήθειας».

https://www.naturalnews.com/2021-08-11-cdc-announces-covid-internment-camps-for-every-us-city-minimum-humanitarian-standards.html

» Συμβουλεύουμε όλους τους λαούς να λάβουν τις ακόλουθες προφυλάξεις κατά τη διάρκεια δημόσιων διαδηλώσεων:

1. Παραμείνετε ειρηνικοί στις διαμαρτυρίες σας. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να χειραγωγείται συναισθηματικά για να κάνει τρελά πράγματα. Κατανοήστε ότι το βαθύ κράτος προσπαθεί να προκαλέσει ένοπλη απάντηση. Μην πάρετε το δόλωμα. 

2. Αφήστε τα όπλα σας στο σπίτι. Οποιοδήποτε όπλο φέρνετε σε διαμαρτυρία θα χρησιμοποιηθεί για να σας εγκλωβίσει ως «τρομοκράτη» μόλις πραγματοποιήσουν την επίθεση και σας κατηγορήσουν για την πραγματοποίησή της. 

3. Μην καταπατάτε την ιδιωτική ιδιοκτησία και προσέξτε ειδικά τους προβοκάτορες που προσπαθούν να κάνουν ένα πλήθος θυμωμένων να επιτεθούν σε νοσοκομείο, κλινική ή παρόμοια ιδρύματα. Το FBI πιθανότατα έχει ήδη οργανώσει νεκρά σώματα μέσα στο νοσοκομείο (ντυμένα γιατροί και νοσηλευτές) και όποιος πιάσει την παράβαση θα κατηγορηθεί για τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες. 

4. Καταγράψτε βίντεο τα πάντα. Φορέστε μια συσκευή εγγραφής και συνεχίστε τη λειτουργία της ανά πάσα στιγμή. Εάν πραγματοποιηθεί ένα γεγονός με false flag και έχετε μια εγγραφή βίντεο, καταλάβετε ότι το συνένοχο του FBI θα κινηθεί αμέσως για να κατασχέσει όλες τις συσκευές εγγραφής βίντεο, ώστε να μπορούν να καλύψουν τα εγκλήματά τους (όπως ακριβώς έκαναν με τα βίντεο της 11ης Σεπτεμβρίου της πυραυλικής επίθεσης στο Πεντάγωνο). Εάν είναι δυνατόν, ασφαλίστε τις κάρτες micro SD σε ασφαλές μέρος του σώματός σας. Το FBI είναι απίθανο να αφαιρέσει την αναζήτηση πολιτών και πιθανότατα θα επικεντρωθεί στην κατάσχεση κινητών συσκευών.

Λάβετε πλήρεις λεπτομέρειες σε αυτό το μήνυμα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης που εκθέτει την επερχόμενη «τρομοκρατική» επίθεση με false flag στην Αμερική, που πραγματοποιείται από το ίδιο το βαθύ κράτος:

Οι ομοσπονδιακές τράπεζες αποκαλύπτουν σχέδιο 90 ημερών για την άσκηση βίας με false flag ψεύτικες σημαίες, κατηγορώντας τους «εξτρεμιστές κατά του lockdown »

Feds unveil 90-day plan to wage false flag violence, blame «anti-lockdown extremists»





https://www.brighteon.com/channels/hrreport

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Comments