“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ - Fox news : Ο Μπάιντεν είναι ανίκανος και παρανοϊκός χωρίς αυτοσεβασμό



Fox news: Ο Μπάιντεν είναι όχι απλώς ανίκανος και αδύναμος, αλλά και παρανοϊκός, ένας τρελός χωρίς αυτοσεβασμό

Ο παρουσιαστης του Fox, Tucker Carlson μας έδωσε από την εκπομπή την πλήρη εικόνα του μεγέθους της καταστροφής στο Αφγανιστάν, το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ αλλά και την παράνοια και την ακυβερνησία στους Αμερικανικούς θεσμούς υπό την παράνομη Προδρία Μπάιντεν.

Ας υποθέσουμε ότι είχατε βαθιά έχθρα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, ας υποθέσουμε ότι μισούσατε τη χώρα και θέλατε να ρίξετε οριστικά τις ΗΠΑ από την καρέκλα της εξέχουσας παγκόσμιας δύναμης και να εξευτελίσετε και να ταπεινώσετε την Αμερική για πάντα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Αφγανιστάν για να το κάνετε αυτό. Και αν το θέλατε, να τι θα μπορούσατε να κάνετε:

Πρώτον, θα καθυστερούσατε ή θα αποχωρούσατε από το Αφγανιστάν για 19 χρόνια, πολύ μετά την ύπαρξη οποιασδήποτε δικαιολογίας εθνικής ασφάλειας για την παραμονή σας εκεί. Θα μετατρέπατε τον πόλεμο σε πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας και θα μετατρέπατε τον στρατό σας σε ΜΚΟ. Αυτό θα εξευτέλιζε όλους τους εμπλεκόμενους.

Θα ξοδεύατε τρισεκατομμύρια δολάρια για να το κάνετε αυτό, αλλά θα ήσασταν απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα παίρνατε τίποτα σε αντάλλαγμα για αυτά τα χρήματα. Πέρα από τη δραματική αύξηση της τοπικής διαφθοράς και την ανάδειξη της οπιούχου παπαρούνας σε εθνική καλλιέργεια. Ως κατοχική δύναμη, θα διοικούσατε το Αφγανιστάν τόσο άσχημα, με τέτοια απίστευτη βλακεία και αυταρχική αλαζονεία, ώστε στο τέλος μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα λαχταρούσε την επιστροφή των βίαιων θρησκευτικών εξτρεμιστών. Στη συνέχεια, όταν τελικά θα έφτανε η ώρα να φύγετε, θα αγνοούσατε τις σχετικές λεπτομέρειες της απόσυρσης. Δεν θα σχεδιάζατε την αποχώρησή σας. Απλώς θα ελπίζατε για το καλύτερο τι θα μπορούσε να πάει στραβά σε μια χώρα που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν;

Όταν πλήθη απελπισμένων ανθρώπων εμφανίζονταν, όπως αναπόφευκτα θα γινόταν, εκλιπαρώντας να εκκενωθούν, θα ήσασταν σίγουροι ότι θα προτιμούσατε τους ξένους υπηκόους, αυτούς που μπορεί να σας μισούσαν και να προτιμούσαν τον νόμο της Σαρία από τη δημοκρατία. Αυτοί θα έπαιρναν τις πρώτες θέσεις στο αεροπλάνο. Όσο για τους δικούς σας πολίτες, τους ανθρώπους που υπάρχουν για να προστατεύετε, απλώς θα τους ευχόμασταν καλή τύχη και θα τους αφήναμε πίσω. 

Δεν θα μπαίνατε καν στον κόπο να πάρετε όλα τους τα ονόματα, γιατί πραγματικά, ποιος νοιάζεται;

Στη συνέχεια, έχοντας κάνει όλα αυτά, βγαίνετε στην τηλεόραση της χώρας σας για να καυχηθείτε για το πόσο καταπληκτική δουλειά κάνατε. Θα αποκαλούσες τον εαυτό σου ήρωα. Θα συγκρίνεις την εκκένωση της Καμπούλ με την αερογέφυρα του Βερολίνου. Και με αυτόν τον τρόπο, αφού το κάνατε αυτό, ο υπόλοιπος κόσμος θα ήξερε ότι δεν είστε απλώς ανίκανοι και αδύναμοι, αλλά ότι έχετε και αυταπάτες. 

Είσαι ένας τρελός χωρίς αυτοσεβασμό.

Έχοντας μάθει όλα αυτά, οι εχθροί σας ίσως καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή να εκμεταλλευτούν τη μειωμένη διανοητική κατάστασή σας.

Και σήμερα στην Καμπούλ, έκαναν ακριβώς αυτό. Μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο σκότωσε ενενήντα ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 150. Δεκατρείς από τους νεκρούς ήταν Αμερικανοί στρατιώτες – 12 πεζοναύτες και ένας νοσοκόμος του Ναυτικού. Για τον αμερικανικό στρατό, ήταν η πιο θανατηφόρα μέρα στο Αφγανιστάν εδώ και μια δεκαετία. Ήταν μια τραγωδία και την είδαμε στην τηλεόραση.

Σε τέτοιες στιγμές, οι Αμερικανοί στρέφονται ενστικτωδώς στον πρόεδρό τους για προοπτική και ηγεσία. Δεν έχει σημασία αν τον ψήφισαν, θέλουν να καθησυχαστούν από τον υπεύθυνο. Αλλά ο Τζο Μπάιντεν δεν τους καθησύχασε, δεν εμφανίστηκε καν. Για ώρες, ο Μπάιντεν παρέμεινε κρυμμένος και σιωπηλός. Τελικά, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν θα μιλήσει στη χώρα στις 5:00 το απόγευμα.

Αλλά ούτε και τότε, δεν εμφανίστηκε. Ο Τζο Μπάιντεν άργησε πλήρως 25 λεπτά να ανέβει στο βήμα, σαν να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει. Και όταν μίλησε, ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής της χώρας μας. Ο Τζο Μπάιντεν ξεθωριάζει μπροστά στα μάτια μας. 

Ξεκίνησε μουρμουρίζοντας κάτι άσχετο και περίεργο για τον εκλιπόντα γιο του, τον Beau, τον οποίο περιέγραψε ως τον εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Κοσσυφοπέδιο, όπως και αν υπάρχει αυτή η θέση. 

Και στη συνέχεια ο Μπάιντεν δεσμεύτηκε με τη φωνή του αδύναμη και σταματημένη, μιλώντας με ρυθμό το μισό από αυτόν που μιλάει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ότι θα κυνηγήσει με κάποιον τρόπο και θα τιμωρήσει τους ανθρώπους που σκότωσαν σήμερα τους πεζοναύτες μας. Και ξαφνικά, αυτό δεν ακούστηκε καθόλου σαν απόσυρση από το Αφγανιστάν.

JOE BIDEN: “Σε αυτούς που πραγματοποίησαν αυτή την επίθεση, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βλάψει την Αμερική, να γνωρίζουν αυτό. Δεν θα συγχωρήσουμε. Δεν θα ξεχάσουμε. Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας κάνουμε να πληρώσετε”.

Όχι, δεν θα το κάνετε. Δυστυχώς.

Η σημερινή τραγωδία δεν ήταν μια πλήρης έκπληξη. Υπήρχαν πληροφορίες που έδειχναν ότι μπορεί να συμβεί λίγες ώρες πριν από την επίθεση. Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Καμπούλ που λειτουργεί πλέον από το αεροδρόμιο, έστειλε την ακόλουθη ειδοποίηση: “Λόγω απειλών ασφαλείας έξω από τις πύλες του αεροδρομίου της Καμπούλ. Συμβουλεύουμε τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν να ταξιδέψουν στο αεροδρόμιο και να αποφύγουν τις πύλες του αεροδρομίου αυτή τη στιγμή. Οι Αμερικανοί πολίτες που βρίσκονται τώρα στην πύλη Abbey, στην ανατολική πύλη ή στη βόρεια πύλη θα πρέπει να αποχωρήσουν αμέσως”.

Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν σχετική πληροφορία. Τι έκανε το Πεντάγωνο με αυτό; Λοιπόν, όχι πολλά. Προφανώς, ήταν πολύ απασχολημένοι με το να τουιτάρουν για την ισότητα των φύλων. Σήμερα το πρωί, ο Αρχιλοχίας του Στρατού, κάποιος Μάικλ Γκρίνστον, έγραψε το εξής: “Η Ημέρα Ισότητας των Γυναικών μας υπενθυμίζει ότι είμαστε πιο έξυπνοι και πιο θανατηφόροι όταν ενωνόμαστε ως μια ομάδα χωρίς αποκλεισμούς και συνοχή”.

Εντάξει, λοιπόν, κάποιος μεγάλος, αλλά ακόμα άγνωστος αριθμός Αμερικανών πολιτών είναι παγιδευμένος στο Αφγανιστάν απόψε, και όλοι τους αντιμετωπίζουν πιθανό θάνατο. Και εδώ έχουμε τον ανώτερο υπαξιωματικό του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών που γιορτάζει την Ημέρα Ισότητας των Γυναικών, ό,τι κι αν είναι αυτό – στείλτε τις έγκυες πιλότους μαχητικών αεροσκαφών.

Είναι όλα τόσο εξευτελιστικά. Οι σοβαροί άνθρωποι γελούν μαζί μας, που είναι μάλλον ο σκοπός του να το κάνουμε.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζο Μπάιντεν δεν χρειάζεται πραγματικά τον αμερικανικό στρατό για να προστατεύσει το αεροδρόμιο της Καμπούλ, επειδή οι Ταλιμπάν το έχουν πλέον καλύψει. 

Ο στρατηγός Kenneth McKenzie το εξήγησε αυτό σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

KENNETH MCKENZIE: “Ήταν μια αποτυχία από – Λοιπόν, οι Ταλιμπάν να λειτουργούν με διάφορους βαθμούς εμπιστοσύνης. Μερικοί από αυτούς τους τύπους είναι πολύ σχολαστικά καλοί. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι”.

Τώρα, μερικοί από αυτούς τους Ταλιμπάν είναι “πολύ σχολαστικά καλοί”. Αυτή ήταν η επίσημη δήλωση της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Να θυμάστε τι είπε ο στρατηγός. Το είπε αυτό αφού οι Ταλιμπάν άφησαν έναν βομβιστή αυτοκτονίας να περάσει από ένα σημείο ελέγχου στο αεροδρόμιο που σκότωσε 13 Αμερικανούς.

Αλλά και πάλι, θα τους εμπιστευτούμε. Η κυβέρνηση Μπάιντεν εμπιστεύεται τους Ταλιμπάν αρκετά απόψε, προφανώς για να μοιραστεί μαζί τους απόρρητες πληροφορίες. 

Και πάλι, εδώ είναι ο στρατηγός McKenzie.

ΚENNETH MCKENZIE: “Το άλλο πράγμα που κάνουμε είναι ότι μοιραζόμαστε εκδοχές αυτών των πληροφοριών με τους Ταλιμπάν, ώστε να μπορούν να κάνουν κάποια έρευνα εκεί έξω για εμάς. Και πιστεύουμε ότι κάποιες επιθέσεις έχουν αποτραπεί από αυτούς. Και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε επίσης τους Ταλιμπάν ως εργαλείο για να μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο … Μοιραζόμαστε έναν κοινό σκοπό για όσο διάστημα διατηρούσαμε αυτόν τον κοινό σκοπό ευθυγραμμισμένο, ήταν χρήσιμο να συνεργαστούμε μαζί τους. Μείωσαν κάποιες από τις ανησυχίες μας για την ασφάλειά μας, κάποιες από τις ανησυχίες μας για την ασφάλειά μας”.

Δηλαδή τώρα μοιραζόμαστε έναν κοινό σκοπό με τους Ταλιμπάν, αυτό μας το λέει ο επικεφαλής του αμερικανικού στρατού. Έτσι, φυσικά, οι Ταλιμπάν είναι τώρα υπεύθυνοι για την προστασία των πολιτών μας. Αμερική, να σου γνωρίσω τους νέους σου σωματοφύλακες. Τα κακά νέα είναι ότι είναι οι Ταλιμπάν.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην πραγματικότητα ή ότι το βίντεο που μόλις παίξαμε είναι αληθινό, αλλά συμβαίνει και δυστυχώς, αυτό είναι ένα αληθινό βίντεο.

Τι είδους πληροφορίες δίνει τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν στους Ταλιμπάν; Λοιπόν, σύμφωνα με το Politico, “Αμερικανοί αξιωματούχοι έδωσαν στους Ταλιμπάν μια λίστα με ονόματα Αμερικανών πολιτών, κατόχων πράσινης κάρτας και Αφγανών συμμάχων για να τους επιτραπεί η είσοδος στην εξωτερική περίμετρο του αεροδρομίου της πόλης”.

Περίμενε, τι; Δώσαμε στους Ταλιμπάν τα ονόματα των Αμερικανών πολιτών στο Αφγανιστάν; Δεν έχουμε πλέον ειδικούς πράκτορες; Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί να τα δώσετε στους Ταλιμπάν; Αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό. Λοιπόν, είναι σωστό. Είναι αλήθεια.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν παρέδωσε στους Ταλιμπάν μια λίστα με τους Αμερικανούς που βρίσκονται ακόμα στο Αφγανιστάν. Ο Τζο Μπάιντεν το επιβεβαίωσε αυτό σήμερα, προφανώς αυτό διευκολύνει τη δουλειά των Ταλιμπάν. Το ερώτημα είναι, ποια είναι αυτή η δουλειά; Αυτό είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα απόψε.

Οι γερουσιαστές Josh Hawley (R – MO) και Marsha Blackburn (R – TN) την Πέμπτη “προσχώρησαν σε ένα κύμα άλλων Ρεπουμπλικανών που καλούν τον πρόεδρο Biden να παραιτηθεί”, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις γύρω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, από τις οποίες σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12 μέλη των αμερικανικών υπηρεσιών, ανέφερε το The Hill.

Ο εκπρόσωπος Μάντισον Κόουθορν (R – NC) ανακοίνωσε στο Twitter ότι ζητά από το υπουργικό συμβούλιο των ΗΠΑ να επικαλεστεί την 25η τροπολογία για να απομακρύνει τον αποτυχημένο Τζο Μπάιντεν από το αξίωμά του:

“Οποτεδήποτε ο Αντιπρόεδρος και η πλειοψηφία είτε των κύριων αξιωματούχων των εκτελεστικών υπηρεσιών είτε άλλου οργάνου που το Κογκρέσο μπορεί να προβλέψει με νόμο, διαβιβάζουν στον προσωρινό Πρόεδρο της Γερουσίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων την έγγραφη δήλωσή τους ότι ο Πρόεδρος δεν είναι σε θέση να ασκήσει τις εξουσίες και τα καθήκοντα του αξιώματός του, ο Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει αμέσως τις εξουσίες και τα καθήκοντα του αξιώματος ως εκτελών χρέη Προέδρου”.

Πηγή: TGP

The Flag Report

Comments