“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως ο Κομμουνιστής Joe Biden δολοφόνησε τους Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν

Περίμενε, τι; 


Δώσαμε στους Ταλιμπάν τα ονόματα των Αμερικανών πολιτών στο Αφγανιστάν; 


!~~~~~~~~~~!


Αυτοί είναι οι 8 από τους 13 Αμερικανούς που σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ


Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο στρατός δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες για νεκρά μέλη της υπηρεσίας παρά μόνο 24 ώρες μετά την ειδοποίηση των μελών της οικογένειάς τους


Οι ταυτότητες των 13 Αμερικανών στρατιωτικών που σκοτώθηκαν από βομβιστή αυτοκτονίας του ISIS-K έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, ενώ βοηθούσαν στην επίβλεψη της εκκένωσης χιλιάδων Αμερικανών και Αφγανών συμμάχων έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται.

«Συνεχίζουμε να θρηνούμε για τον χαμό αυτών των πεζοναυτών και προσευχόμαστε για τις οικογένειές τους. Το επίκεντρό μας τώρα είναι η φροντίδα των οικογενειών εκείνων που σκοτώθηκαν και η φροντίδα των τραυματιών μας », δήλωσε ο Ταγματάρχης Τζιμ Στένγκερ, εκπρόσωπος των πεζοναυτών, στη The Post διά μέσω email.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο στρατός δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες για νεκρά μέλη της υπηρεσίας παρά μόνο 24 ώρες μετά την ειδοποίηση των μελών της οικογένειάς τους, αλλά συγγενείς και τοπικοί αξιωματούχοι έχουν ήδη επιβεβαιώσει ανεξάρτητα αρκετούς από τους θανάτους πριν από αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Δείτε τι γνωρίζουμε για τους 8 από τους 13 Αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν.

Maxton Soviak


Ο Soviak, στρατιώτης του νοσοκομείου του Πολεμικού Ναυτικού, καταγόταν από το Berlin Heights του Οχάιο και αποφοίτησε από το Λύκειο Edison στο Μιλάνο το 2017, ανέφερε το Sandusky Register.

Μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίστηκε ως η μεγαλύτερη αδερφή του Soviak και η οποία εμφανίζεται ως Marilyn Soviak στο Instagram, έγραψε μια σπαρακτική ανάρτηση την Παρασκευή που επιβεβαίωσε τον θάνατο του αδελφού της.

Ο στρατιώτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Max Soviak Ο Maxton Soviak εργάστηκε επίσης ως ναυαγοσώστης και τεχνικός συντήρησης πριν πεθάνει.

«Δεν ήμουν ποτέ κάποιος που ασχολείται με τη πολιτική και δεν πρόκειται να ξεκινήσω τώρα. Αυτό που θα πω είναι ότι ο όμορφος, έξυπνος, που με ενοχλούσε με τα ντραμς, γοητευτικός αδερφός μου σκοτώθηκε στη προσπάθειά του να σώσει ζωές », έγραψε η αδελφή του.

«Ηταν γιατρός -βασιλιάς εκεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους. και τώρα έφυγε και η οικογένειά μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια. υπάρχει μια μεγάλη τρύπα μεγέθους Maxton που δεν θα γεμίσει ποτέ », έγραψε μαζί με μια παρουσίαση εικόνων που δείχνει τα δύο ως παιδιά.

Kareem Nikoui, 20


Ο πατέρας του Kareem Nikoui δεν συνειδητοποίησε ότι ο γιος του είχε σκοτωθεί μέχρι που είδε μια ομάδα πεζοναυτών να εμφανίζεται στην πόρτα του στο Norco της Καλιφόρνια, ανέφερε η Daily Beast.

«Έχουν περάσει περίπου 36 ώρες, δεν μπορώ να συνέλθω και είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ», δήλωσε ο Στιβ Νίκουι στο Fox News «Tucker Carlson Tonight» την Παρασκευή. «Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και η μητέρα του, η οποία είναι εξαιρετική μητέρα, κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις».

Ο πρεσβύτερος Νικούι είπε στο The Daily Beast ότι ο γιος του «αγαπούσε αυτό που έκανε» και «ήθελε πάντα να είναι πεζοναύτης».

«Αγαπούσε πραγματικά εκείνη την οικογένεια [Marine Corps]. Ηταν αφοσιωμένος . Δεν διστάζει να ανταποκριθεί στο καθήκον », είπε ο μπαμπάς του.

David Lee Espinoza, 20, Marines


Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ο David Lee Espinoza ήταν από το Laredo του Τέξας.

Ο Espinoza αποφοίτησε από το γυμνάσιο Lyndon B. Johnson στο Laredo και έζησε στο Rio Bravo όλη του τη ζωή, ανέφερε το KGNS.

” Ο Espinoza, ένας πεζοναύτης από το Laredo που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, ενσάρκωνε τις αξίες της Αμερικής: θλίψη, αφοσίωση, υπηρεσία και ανδρεία. Όταν μπήκε στο στρατό μετά το λύκειο, το έκανε με την πρόθεση να προστατεύσει το έθνος μας και να επιδείξει τις ανιδιοτελείς πράξεις υπηρεσίας του », έγραψε στο Twitter ο αντιπρόσωπος Henry Cuellar (D-Texas).

«Πενθώ για αυτόν και όλους τους πεσόντες ήρωες στο Αφγανιστάν. Η καρδιά μου είναι για την οικογένεια Εσπινόζα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Οι γενναίοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο κύριος Εσπινόζα είναι ήρωας ».

Η Εσπινόζα αφήνει πίσω έναν αδερφό, μητέρα και πατριό, ανέφερε το News 4 San Antonio

Rylee McCollum, 20, Marines


Ο McCollum, από το Bondurant, Wyoming, βρισκόταν στο ξεκίνημα της νέας του ζωής. Είχε παντρευτεί πρόσφατα και βρισκόταν 3 εβδομάδες μακριά από το να γίνει μπαμπάς όταν σκοτώθηκε στην έκρηξη της Πέμπτης, σύμφωνα με το Casper Star Tribune.

«Ήθελε να είναι πεζοναύτης όλη του τη ζωή και κουβαλούσε το τουφέκι του μαζί με τις πάνες του και τις καουμπόικες μπότες του», δήλωσε η αδελφή του McCollum, Roice McCollum.

Ο κυβερνήτης του Ουαϊόμινγκ, Μαρκ Γκόρντον, έγραψε στο Twitter

«Είμαι συντετριμμένος που έμαθα ότι το Γουαϊόμινγκ έχασε έναν από τους δικούς μας στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην Καμπούλ», έγραψε ο Γκόρντον.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Rylee McCollum. Η Jennie και εγώ, μαζί με όλο το Wyoming και ολόκληρη τη χώρα ευχαριστούμε τον Rylee για την υπηρεσία του ».

Jared Schmitz, 20, Marines



Σύμφωνα με το KMOX, ο Schmitz ήταν ένας υπολοχαγός από την κομητεία St. Charles, Missouri.

«Η ζωή του σήμαινε πολύ περισσότερα. Είμαι τόσο απίστευτα συντετριμμένος που δεν θα μπορώ ξαναδώ ένα παιδί που μεγάλωσε πολύ γρήγορα και έφυγε ακόμη πιο γρήγορα», δήλωσε ο πατέρας του Σμιτς, Μαρκ Σμιτς.

Ο συντετριμμένος μπαμπάς είπε ότι ο γιος του, ο οποίος πάντα ονειρευόταν να γίνει στρατιώτης, ήταν στην πρώτη του ανάπτυξη και στάλθηκε στο Αφγανιστάν από την Ιορδανία. Ειδοποιήθηκε για το θάνατο του γιου του περίπου στις 2:40 π.μ.

Hunter Lopez, 22, Marine


Ο Hunter Lopez ήταν ένας δεκανέας που κατάγονταν από την Καλιφόρνια και σχεδίαζε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να γίνει αναπληρωτής σερίφη μόλις τελειώσει με την αποστολή, ανέφερε το CBS Los Angeles.

«Είμαστε λυπημένοι καθώς ακούμε αυτά τα θλιβερά νέα για τον Χάντερ, ο οποίος επέλεξε να ακολουθήσει μια ζωή υπηρεσίας, ανιδιοτέλειας, θάρρους και θυσίας, όπως οι γονείς του. », αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η RSA ανέφερε ότι ο Λόπες διορίστηκε στο 2ο Τάγμα απαντώντας στο κάλεσμα να υπηρετήσουμε, να υπερασπιστούμε και να προστατέψουμε το έθνος μας».

«Ο Χάντερ ήταν θύμα ενός κακού και σκοτώθηκε επειδή φορούσε στολή των Ηνωμένων Πολιτειών με αγάπη και υπερηφάνεια. Όλη η κοινότητά μας αισθάνεται την αγωνία και θρηνούμε για το θάνατο του Χάντερ », συνέχισε η ανακοίνωση.

«Όπως οι γονείς του που υπηρετούν την κοινότητά μας, το να είσαι πεζοναύτης για τον Χάντερ δεν ήταν δουλειά. ήταν ένα κάλεσμα. Αγαπούσε την οικογένειά του και καθώς στεναχωριόμαστε για τον Χάντερ και τους πεζοναύτες του που μας τα πήραν πολύ σύντομα, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε πόσο βαθιά θα του λείψουμε – Σεμπέρ Φι ».

Daegan Page, 23, Marines


Marine Cpl. Ο Daegan Page ήταν γέννημα θρέμμα της Ομάχα της Νεβ. Λάτρευε το χόκεϊ και το κυνήγι και «θα τον θυμόμαστε πάντα για το σκληρό εξωτερικό περίβλημα και τη γιγαντιαία καρδιά του», δήλωσε την Παρασκευή η οικογένειά του.

Ο Πέιτζ, ο οποίος προσχώρησε στους Πεζοναύτες από το λύκειο, υπηρετούσε στο 2nd Regiment του 1st Marine Regimen 2ο, μια μονάδα γνωστή ως “The Professionals” με έδρα το Camp Pendleton στη Νότια Καλιφόρνια.

“Ο Ντάιγκαν πάντα ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι και να κάνει παρέα με την οικογένειά του και τους πολλούς φίλους στη Νεμπράσκα”, ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας. «Για τα μικρότερα αδέλφια του, ήταν ο αγαπημένος δάσκαλος επιβίωσης στη ζούγκλα και για τους φίλους του, ήταν ένας πραγματικά χαρούμενος τύπος στον οποίο πάντα μπορούσατε να βασίζεστε.»

Ο Πέιτζ ήλπιζε να πάει σε σχολή εμπορίου μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

Ryan Knauss, 23, Army


Ο πρώτος στρατιώτης του αμερικανικού στρατού που αναγνωρίστηκε ως θύμα της επίθεσης της Πέμπτης, ήταν Ryan Knauss «ένας νεαρός άνδρας με κίνητρα που αγαπούσε τη χώρα του», ανέφερε ο παππούς του την Παρασκευή.

Ο Knauss, ο οποίος κατάγονταν από το Νόξβιλ, Τεν., είχε μόλις ολοκληρώσει την εκπαίδευση στις Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και ήλπιζε να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον, είπε η θετή μητέρα του Λίνα στο WATE.

“Ο Knaussένας ήταν ένα πανέξυπνος ξεκαρδιστικός νεαρός άνδρας”, δήλωσε η Linnae Knauss στο WATE για τον θετό της γιο, ο οποίος προσχώρησε στον στρατό λίγο μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο. Πρόσθεσε στο WBIR ότι ο Ryan απολάμβανε να χτίζει πράγματα με τα χέρια του και να βοηθά τη σύζυγό του Alena να φροντίζει τον κήπο της.

Ο γερουσιαστής Tim Burchett (R-Tenn.) έγραψε στο Twitter την Παρασκευή ότι ο Ryan «έδωσε τη ζωή του έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamid Karzai βοηθώντας ανθρώπους που δεν γνώριζε να φτάσουν στην ασφάλεια. Έτσι μοιάζει ο αληθινός ηρωισμός και η θυσία του Ryan δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η οικογένεια Κνάους βρίσκεται στις προσευχές μου ».

Ο παππούς Γουέιν Κνάους περιέγραψε τον Ράιαν ως έναν πιστό Χριστιανό που παρακολουθούσε θρησκευτικά σχολεία μέχρι την όγδοη τάξη.

«Ηταν πιστός», είπε για τον εγγονό του, «οπότε θα τον ξαναδούμε στον ουρανό του Θεού».

Darin Taylor Hoover Jr., 31, Marines


Taylor Hoover was from Utah.Twitter


Ο Darin Taylor Hoover Jr.Ντάριν ήταν πρώην ποδοσφαιριστής λυκείου από το Μίντγουεϊλ της Γιούτα

«Ήταν το πιο αγαπησιάρικο, χαριτωμένο και με κατανόση άτομο που θα μπορούσατε ποτέ να συναντήσετε», είπε στην εφημερίδα ο γέροντας Ντάριν Τέιλορ. Πρόσθεσε ότι από τότε που ενημερώθηκε για τον θάνατο του γιου του, είχε λάβει μηνύματα συλλυπητηρίων από άλλους πεζοναύτες που είχαν τον λοχία τους τον Τέιλορ.

«Κοιτάζουν πίσω και λένε ότι έχουν μάθει τόσα πολλά από αυτόν», είπε ο Χούβερ. «Ήταν ένας καλό ηγέτης στη μονάδα του.»

Άλλα μέλη της οικογένειας απέδωσαν φόρο τιμής στον Χούβερ στα κοινωνικά μέσα.

«Ο Τέιλορ πέρασε ολόκληρη την ενήλικη ζωή του ως πεζοναύτης, », έγραψε ο θείος του, ο Τζέρεμι Σότο, στο Facebook. «Κάνοντας τα δύσκολα πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να κάνουμε. Είναι ήρωας. Ο Τέιλορ είναι ένας από τους 13 νεκρούς στο Αφγανιστάν. Είμαστε πληγωμένοι. Είμαστε μελανιασμένοι. Είμαστε θυμωμένοι. Είμαστε συντετριμμένοι… αλλά παραμένουμε πιστοί ».

Ο κυβερνήτης της Γιούτα, Σπένσερ Κοξ διέταξε να σηκωθούν σημαίες σε όλες τις κρατικές εγκαταστάσεις και δημόσιους χώρους μέχρι τη δύση του ηλίου για να τιμήσουν τη μνήμη του Τέιλορ, καθώς και τα άλλα θύματα της επίθεσης στην Καμπούλ.

«Είμαστε συντετριμμένοι για το θάνατο του Επιτελάρχη Υπολοχαγού. Ο Τέιλορ Χούβερ, ο οποίος υπηρέτησε γενναία ως πεζοναύτης και πέθανε υπηρετώντας τους συμπατριώτες του καθώς και τους συμμάχους της Αμερικής στο Αφγανιστάν », ανέφερε ο Κοξ σε δήλωσή του. «Τιμούμε την τεράστια γενναιότητα και τη δέσμευσή του στη χώρα του, ακόμη και όταν καταδικάζουμε την παράλογη βία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του».

Comments