@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.10.21

ΑΓΓΛΙΑ: κατάρρευση δύο ακόμα εταιρειών προμήθειας ενέργειας.. συνολικά 11 εταιρίες πτώχευσαν


Από τις αρχές Αυγούστου έχουν καταρρεύσει 11 εταιρείες προμήθειας ενέργειας στην ΑΓΓΛΙΑ.


Κλιμακώνεται η ενεργειακή κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο με την κατάρρευση δύο ακόμα εταιρειών προμήθειας ενέργειας που ανεβάζει το συνολικό τους αριθμό σε 11.

Η Pure Plant που στηρίζεται από την BP και η Cororado Energy ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη ότι σταματούν τη δραστηριότητά τους αφήνοντας χωρίς προμηθευτή ενέργειας 250.000 πελάτες.

Ο συνολικός αριθμός των νοικοκυριών που από τις αρχές Αυγούστου έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν πάροχο ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε σχεδόν 2 εκατομμύρια, ενώ στο ίδιο διάστημα έχουν καταρρεύσει 11 επιχειρήσεις προμήθειας ενέργειας.

Η άνευ προηγουμένου αστάθεια στις αγορές ενέργειας και φυσικού αερίου την περασμένη εβδομάδα κλιμάκωσε την πίεση που ήδη ασκείται στους προμηθευτές καθώς η αύξηση των τιμών τους ωθεί σε οριακό σημείο. Ο Γραμματέας ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου Kwasi Kwarteng είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι πιθανότατα και άλλοι προμηθευτές ενέργειας θα σταματούσαν τις δραστηριότητές τους. Όπως μεταδίδει το Bloomberg οι νέες καταρρεύσεις ερμηνεύονται ως απόδειξη επιδείνωσης της κρίσης.

Σημειώνεται ότι δημοσίευμα του Sky News τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου αναφέρονταν στο ενδεχόμενο κατάρρευσης της Pure Plant.

Σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή ενέργειας της χώρας Ofgem οι πελάτες των προμηθευτών θα μεταφερθούν σε άλλους παρόχους ωστόσο αυτό καθίσταται όλο και πιο δύσκολο καθώς οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές έχουν αναλάβει επιπλέον πελάτες και ζητούν οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση.

Πηγή: Newmoney.gr/Bloomberg/brief.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.