“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Θα μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ να ταυτοποιήση τους πράκτορες του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΕΕΡΦΑ; Τέτοια θεατρικά έστηνε η CIA στη Συρία

ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ; 

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΣΥΡΙΑ!... 

ΣΧΟΛΙΟΝ: Αυτοί οι ΑΓΝΩΣΤΟΙ είναι μέλη των μυστικών υπηρεσιών; Είναι μέλη ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ!... Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! 

 Η MOSSAD ΔΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΤ; ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; 



*******************

Δεύτερη φασιστική επίθεση μέσα σε μια ημέρα

Νέα επίθεση από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων κατά συλλογικοτήτων και αριστερών κομμάτων, αυτή τη φορά στην πλατεία Νέου Ηρακλείου.

Στην προκειμένη περίπτωση ήταν η σειρά εκδήλωσης μελών της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), με θέμα τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγή, να υποστεί «ντου» από ολιγομελή ομάδα κουκουλοφόρων. Συγκεκριμένα, 10-15 άτομα, μαυροφορεμένα και χωρίς διακριτικά, επιτέθηκαν σε κόσμο που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στην πλατεία, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να τραυματιστούν. Όχι πάντως, σοβαρά, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΚΕΕΡΦΑ στα social media, καταγράφεται το παράγγελμα του επικεφαλής της φασιστικής ομάδας για να τελειώσει ο ξυλοδαρμός που βρισκόταν σε εξέλιξη και η ομάδα να αποχωρήσει. Τρόπος δράσης που χρησιμοποιούσαν -όπως αποδείχθηκε και στη δίκη- τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, σε όλες τις επιθέσεις τους.

https://www.newsbreak.gr/ellada/255431/neo-irakleio-ntoy-akrodexioi-ekdilosi-katadiki-chrysis-aygis/

Comments