“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: Κομμουνιστές Εβραίοι, οι Diana Toebbe και ο Jonathan Toebbe

 ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΜΕ ΘΑ ΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕ ΦΕΙΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!... ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ... 



Φυσιολογικό. Ακροαριστεροί οι προδότες που προσπάθησαν να πουλήσουν την τεχνολογία των πυρηνικών υποβρυχίων

Το ανδρόγυνο που αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατασκοπεία, αφού φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει κλεμμένα πυρηνικά μυστικά σε ξένη δύναμη, αποκαλύφθηκε ότι είναι αριστεροί κατά του Τραμπ.


karta

Φανταστείτε το σοκ μου.

Η Diana Toebbe και ο Jonathan Toebbe κατηγορήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς για παραβίαση του νόμου περί ατομικής ενέργειας, αφού προσπάθησαν να πουλήσουν μυστικά πυρηνικών υποβρυχίων σε κάποιον που νόμιζαν ότι ήταν εκπρόσωπος της μη κατονομαζόμενης ξένης χώρας.

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι μιλούσε εξ αρχής με έναν μυστικό πράκτορα του FBI.

“Η καταγγελία κατηγορεί για συνωμοσία με σκοπό τη διαβίβαση πληροφοριών σχετικά με τον σχεδιασμό των πυρηνικών υποβρυχίων μας σε ξένο έθνος”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland.

“Το έργο του FBI, των εισαγγελέων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Πολεμικού Ναυτικού και του Υπουργείου Ενέργειας ήταν καθοριστικής σημασίας για την αποτροπή της συνωμοσίας που κατηγορείται στην καταγγελία και τη λήψη αυτού του πρώτου βήματος για την προσαγωγή των δραστών στη δικαιοσύνη”.

Ο Jonathan Toebbe επικοινώνησε με την ξένη κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2020 σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια συμφωνία για τη διοχέτευση απόρρητων πληροφοριών, αλλά η εν λόγω κυβέρνηση τον κατήγγειλε αμέσως στο FBI.

“Ο Toebbe έλαβε μια πληρωμή 10.000 δολαρίων σε κρυπτονόμισμα από τον μυστικό πράκτορα στο πλαίσιο της έρευνας και έκανε πολλαπλές “νεκρές πτώσεις” για να παραδώσει τα άκρως απόρρητα έγγραφα που αφορούσαν τα πυρηνικά πολεμικά πλοία”, αναφέρει το Heavy, επικαλούμενο την ποινική δίωξη.

Φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι μέρος του κινήτρου του ζευγαριού, εκτός από τα χρήματα, ήταν η ακροαριστερή, εχθρική προς τον Τραμπ πολιτική τους.


καρτα 3

Οι σελίδες της Diana Toebbe στο Facebook και το Twitter δείχνουν σαφώς ότι έπασχε από το σύνδρομο Trump Derangement Syndrome, κάνοντας retweet πολυάριθμες αντι-Τραμπικές κραυγές.


Πηγή: summit.news

The Flag Report

Comments