@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

5.10.21

Αυτή την αστυνομία, τύπου (Securitate) δημιουργεί ο Εβραίος Κνιτης Θεοδωρικάκος; Δείτε τι είδους αστυνομία έχουμε;


Σεκουριτάτε (Securitate)
ήταν το όνομα με το οποίο ήταν γνωστή η Κρατική Υπηρεσία Ασφαλείας (ρουμανικά: Departamentul Securităţii Statului) της Κομμουνιστικής Εβραϊκής Δημοκρατίας της Ρουμανίας. 

Σχετικά με το έργο της: Βίαζαν όποια γυναίκα ήθελαν κυρίως παντρεμένες και τα παιδιά που γεννιόντουσαν είχαν ειδικά κέντρα όπου εκπαίδευαν δολοφόνους .... Αυτά τα ονόμαζαν παιδιά του Λαού... 

Παράδειγμα: Ένας τερματοφύλακας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που κατέκτησε μεγάλο τρόπαιο στην Ευρώπη είχε την εξής τύχη από την ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΤΕ: Ομάδα αυτής της αστυνομίας πήγε στο σπίτι του έπιασε τη γυναίκα και την κόρη του και τις ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ.... Ο άτυχος τερματοφύλακας αντέδρασε ... Απλά του ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ κυριολεκτικά και εκεί τελείωσε η καριέρα του και η ζωή του!.... 
Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Απεριόριστη καταδίκη της επίθεσης φασιστοειδών σε βάρος μελών του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και φοιτητών

Οι δολοφονικές και τραμπούκικες επιθέσεις από ομάδες φασιστοειδών σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και σε φοιτητές, που έλαβαν χώρα την 3/10 στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, ομοίως και αντίστοιχα περιστατικά τις προηγούμενες μέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάνουν φανερό ότι σπέρματα φασισμού έχουν ριζώσει βαθιά μέσα στην ελληνική κοινωνία και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Τι κι αν πέρασε ένας χρόνος από την καταδίκη της ναζιστικής και εγκληματικής Χ.Α., ο φασισμός είναι ζωντανός και παρασιτεί στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, διαχρονικά με τις κυβερνήσεις να βάζουν πλάτη αξιοποιώντας τον όπως τους συμφέρει. Άλλοι έδωσαν χώρο στους ναζιστές της Χ.Α. προκειμένου να «τσεκουρώσει» ποσοστό από αντίπαλο κόμμα, άλλοι αναπαράγουν τη «θεωρία των δύο άκρων» με σκοπό να παραγκωνίσουν αντιπολιτευόμενους, αλλά και εν γένει τους εργαζόμενους και το οργανωμένο λαϊκό κίνημα. Η αξιοποίηση αυτή έφερε σαν αποτέλεσμα την «ανάδυση» από το βούρκο της σαπίλας αυτές τις ομάδες, οι οποίες άνανδρα και εγκληματικά επιτέθηκαν οργανωμένα με αντικείμενα σε βάρος αθώων και άοπλων πολιτών στέλνοντάς τους για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ τ. Κνίτης που παριστάνει τον Τσαουσέσκου στην Ελλάδα

Δεν κλείνουμε τα μάτια ότι και μέσα στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν ενστερνιστές αυτής της ιδεολογίας. Εξάλλου κατά καιρούς έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και περιπτώσεις που υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ. ήταν στελέχη σε ναζιστικά μορφώματα ή είχαν άμεση σχέση μαζί τους. Ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών καταδικάζουμε το φασισμό σε όποιον μηχανισμό κι αν εκδηλώνεται. Καλούμε τους συναδέλφους μας να καταδικάσουν αυτές τις επιθέσεις και να διαχωρίσουν τη θέση τους από την ιδεολογία – έκτρωμα του φασισμού, καθώς και όσων εμφορούνται από αυτή. Να μην λησμονήσουμε τα όργια εγκλημάτων στα οποία προέβησαν οι πολιτικοί τους πρόγονοι σε βάρος του λαού μας κατά την εισβολή τους στη χώρα μας.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί προερχόμαστε κατά συντριπτική πλειοψηφία από εργατικές και αγροτικές λαϊκές οικογένειες. Γι’ αυτόν το λαό έχουμε δώσει όρκο να δίνουμε μάχη κατά της εγκληματικότητας. Καμία σχέση δεν πρέπει να έχουμε με τα ναζιστικά μορφώματα που σπέρνουν το φασιστικό δηλητήριο σε βάρος αυτών που έχουμε ορκιστεί να προστατεύουμε.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

http://policenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.