Ticker

6/recent/ticker-posts
*Δια-Κόσμος Ἑλλάς*
“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πώς συνδέεται η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ με τα αδέλφια Λεβέντη της Coca Cola, τον Α.Κοψιάλη, τον Δ.Φιντιρίκο


«Μαξίμου ΑΕ» και βιασμοί: Πώς συνδέεται η κυβέρνηση με τα αδέλφια Λεβέντη της Coca Cola, τον Α.Κοψιάλη, τον Δ.ΦιντιρίκοΑπό την υπόθεση του Δ.Λιγνάδη μέχρι τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από την πρωτοφανή αφωνία των περισσοτέρων φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Ένας βιασμός που έγινε σε σουίτα του ξενοδοχείου «ΜΕΤ» την Πρωτοχρονιά και χρειάστηκε να περάσουν περίπου 15 ημέρες για να γίνει θέμα σε μεγάλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, στο ενδιάμεσο βεβαίως είχε προκληθεί ντόρος στο διαδίκτυο, καθώς υπήρχαν χιλιάδες αναρτήσεις για το θέμα.

Η πρωτοφανής κωλυσιεργία στη μετάδοση του συγκεκριμένου θέματος, αλλά και ο τρόπος που μεταδόθηκε στη συνέχεια έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. «Δύο-τρία όμορφα νέα, παιδιά» και άλλες παρόμοιες δηλώσεις έγιναν από γνωστές παρουσιάστριες που σε άλλες περιπτώσεις δεν είχαν κανένα πρόβλημα να «σταυρώσουν» τον κάθε άνδρα στο πλαίσιο του κινήματος «MeeToo».

Αλλά και στη συνέχεια αρκετά ήταν τα ΜΜΕ (συνεχίζουν να το κάνουν) που δεν δυσκολεύτηκαν να δείξουν το πρόσωπο και το όνομα της Γεωργίας, ενώ δεν έδειξαν τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών.Κοψιάλης: «Άμα σε στήσει στο απόσπασμα και σε κάνει ντέφι...» - Οι σχέσεις του με τον Δ.ΦιντιρίκοΑυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτή η... επιλεκτική ευαισθησία από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο. 

Πριν περίπου έναν χρόνο ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, κατηγορούταν για βιασμό ανηλίκων. Τον Δ.Λιγνάδη τον τοποθέτησε σε εκείνη τη θέση η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πάλι τότε ο φιλοκυβερνητικός Τύπος άργησε να μεταδώσει την είδηση, ενώ επί ημέρες δεν κατονόμαζε τον παιδεραστή.

Ποιες οι σχέσεις του Δ.Λιγνάδη με την κυβέρνηση; Τότε έβγαινε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και υπερασπιζόταν τον Δ.Λιγνάδη και αφού τελικά αποκαλύφθηκαν όλα έδωσε μια συνέντευξη Τύπου στην οποία ισχυριζόταν ότι «εξαπατήθηκε». Βεβαίως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε ότι ουδέποτε έχει συναντηθεί με τον Δ.Λιγνάδη, όμως οι φωτογραφίες τον εξέθεταν.


Και πάμε στο σήμερα

Η ίδια υπουργός λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστός ο βιασμός της 24χρονης είχε κάνει δεχτή δωρεά από το ίδρυμα «International Foundation For Greece», μέλος του ΔΣ του οποίου είναι ο Βασίλης Λεβέντης.

Να σημειωθεί ότι το IFG, ιδρύθηκε το 2014 και κύριο στόχο τη δωρεά για να φτιαχτεί νέο Μουσείο στη Δήλο. Σύμφωνα με την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση των Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ορίστηκε τιμητικό μέλος του ιδρύματος ενώ εκείνο το διάστημα γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού ήταν η Λίνα Μενδώνη.Παράλληλα είναι γνωστές οι σχέσεις του Δημήτρη Φιντιρίκου με πολλούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πρωτοκλασάτους υπουργούς. 

Ο Δ.Φιντιρίκος μπορεί να μην εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας, όμως ο ακτιβιστής Hλίας Γκιώνης​​​​​​ τον είχε συνδέσει και είχε αποκαλύψει ότι έχει σχέσεις με τους φερόμενους ως βιαστές της Γεωργίας Μπίκα.

Τον Δημήτρη Φιντιρίκο έσπευσε αμέσως να τον υπερασπιστεί ο κορυφαίος Έλληνας influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος δέχεται τις τελευταίες ημέρες «πυρά» από τους πολίτες λόγω της στάσης του απέναντι στους βιαστές.
Follower του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Περισσότερες αποκαλύψεις... σύντομα στo pronews.gr.

Post a Comment

0 Comments