“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι, όλα είναι οργανωμένα; (πρώτα έπλυναν το σημείο που μαχαιρώθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά το ερεύνησαν)


Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΕΘΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ... ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΛΑΒΑΝ .... ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ.

Η ηγεσία του ΠΡΟΠΟ, είναι Εβραϊκών Κομμουνιστικών αποχρώσεων.... Τι δεν καταλαβαίνεις;

Oι φωτογραφίες του Newsbeast από τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τα ερωτήματα

Τι δηλώνει ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος που βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Τρίτης στο σημείο του εγκλήματος


Για τις φωτογραφίες που φανερώνουν τα λάθη των Αρχών στις έρευνες για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ και αποδεικνύουν ότι πρώτα έπλυναν το σημείο που μαχαιρώθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά το ερεύνησαν μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/8) ο φωτορεπόρτερ του Newsbeast Γιάννης Κέμμος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» ο Γιάννης Κέμμος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη από νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/8) αναφέρθηκε στα φωτογραφικά του καρέ που προκαλούν ερωτήματα και ζητούν άμεσα σοβαρές και υπεύθυνες απαντήσεις.

Τα φωτογραφικά – ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν από το Newsbeast δείχνουν ότι το γεφυράκι που συνδέεται με το OPAP Arena ήταν γεμάτο με το αίμα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ. Σε αυτό το σημείο ο 29χρονος οπαδός τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά είναι το περίπτερο όπου και μεταφέρθηκε πριν παραληφθεί από το ασθενοφόρο.

«Το πρωί της Τρίτης (8/8) είχα φτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι και ψάχναμε βήμα βήμα την περιοχή. Στο γεφυράκι είδα πως υπήρχαν πολλά αίματα, ήταν το σημείο που δέχτηκε τις μαχαιριές ο οπαδός της ΑΕΚ. Σημάδια από αίμα υπήρχαν μέχρι το περίπτερο όπου μεταφέρθηκε ο Μιχάλης» υπογράμμισε ο Γιάννης Κέμμος.

«Τις φωτογραφίες με τα αίματα τις έβγαλα κατά τις 8:00 περίπου και μετά πήγα προς το περίπτερο όπου ο Μιχάλης ξεψύχησε. Κατά τις 8:30 βλέπω ένα όχημα του δήμου και έναν υπάλληλο που έπλενε τη γέφυρα. Μου φάνηκε περίεργο» τόνισε ο φωτορεπόρτερ του Newsbeast.

Η φωτογραφία με τα αίματα που τράβηξε ο Γιάννης Κέμμος στις 8:00 την Τρίτη 8/8

Όπως δε εξήγησε αρκετές ώρες αργότερα και αφού είχε καθαριστεί το σημείο με τα αίματα έφτασαν εκεί άτομα των Αρχών για να συλλέξουν γενετικό υλικό από το μέρος που τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος οπαδός.

Οι φωτογραφίες του Γιάννη Κέμμου που δείχνουν ότι συνεργεία καθαρίζουν το σημείο του εγκλήματος στις 08:35 το πρωί της Τρίτης (8/8):



Αστυνομικοί ψάχνουν για στοιχεία λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Κέμμου στο Facebook:

H πρώτη φωτογραφία ειναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο…Posted by Yannis Kemmos on Tuesday, August 8, 2023

Επειδή ρωτάτε αν είναι ίδια η γέφυρα που τράβηξα στις 08:34 το πρωί τη στιγμή που έπλεναν τα αίματα και τα στοιχεία της…Posted by Yannis Kemmos on Tuesday, August 8, 2023

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/9932860/oi-fotografies-tou-newsbeast-apo-ti-dolofonia-sti-nea-filadelfeia-pou-kanoun-ton-gyro-tou-diadiktyou-kai-ta-erotimata

Comments