«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πόλεμος: Ποιοι πήραν εντολές στην Αστυνομία-ΕΥΠ, και την είχαν στημένη στο Μελισσανίδη; Πιθανόν γνώριζε και ο Μητσοτάκης


Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Κροατική εφημερίδα «φωτογραφίζει» τους δύο οργανωτές που κρύβονται πίσω από την «εκδρομή θανάτου»

14 Αυγούστου 2023


Οι βασικοί οργανωτές του ταξιδιού (ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ) των «Bad Blue Boys» στην Αθήνα φρόντισαν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους και άφησαν μόνους τους τους υπόλοιπους χούλιγκαν.

Οι κύριοι διοργανωτές του ταξιδιού των «Bad Blue Boys» στην Αθήνα φρόντισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να αφήσουν τους υπόλοιπους χούλιγκανς μόνους τους.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την οργάνωση της «Εκστρατείας Θανάτου» που πραγματοποίησαν Κροάτες χούλιγκαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, με αποτέλεσμα τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το OPAP Arena, και τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, κυκλοφορεί σήμερα (14/8) η κροατική εφημερίδα «Nacional». Το δημοσίευμα διευκρινίζει ποια ήταν τα άτομα που βρίσκονταν πίσω από την οργάνωση της εισβολής των Κροατών χούλιγκαν στην Ελλάδα, ενώ αναφέρεται και σε ένα άτομο που συνελήφθη και στο οποίο βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της κροατικής εφημερίδας, που βασίζεται σε αναφορές της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει ότι οι κύριοι οργανωτές του ταξιδιού των «Bad Blue Boys» στην Αθήνα ήταν ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών, πρώην αρχηγός της ομάδας Dinamo Ultras, και ένας απόφοιτος κοινωνιολογίας. Σύμφωνα με τη «Nacional», τα δύο αυτά άτομα οργάνωσαν τα πάντα και αμέσως μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα, φρόντισαν για την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, αφήνοντας τους υπόλοιπους χούλιγκαν να φτάσουν μόνοι τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κροατική εφημερίδα αναφέρει έναν συλληφθέντα, γεννημένο το 2000, στου οποίου την κατοχή βρέθηκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι σε ασημί χρώμα με μαύρη λαβή, με μήκος λεπίδας 8 εκατοστά.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ εγείρει ανησυχίες για την κροατική αστυνομία και τις ενέργειες στις οποίες δεν προέβη για να αποτρέψει τη βίαιη κάθοδο των «Bad Blue Boys» στην Αθήνα, πληροφορίες για τις οποίες είχε ενημερωθεί περίπου δέκα ημέρες νωρίτερα.

https://www.gazzetta.gr/plus/2246533/dolofonia-mihali-katsoyri-kroatika-mesa-fotografizoyn-toys-organotes-poy-krybontai

Comments