“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ισραηλινοί δέχθηκαν επίθεση από μέλη της "ΚΕΕΡΦΑ" πράκτορες της Mossad στην Αθήνα


Ισραηλινοί από τη πόλη Rishon Lezion δέχθηκαν επίθεση στο Μοναστηράκι. Δεν τους βοήθησε κανείς

-Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τόσο κεντρικό μέρος


Ισραηλινοί νέοι δέχθηκαν επίθεση στον αγαπημένο τους προορισμό την παραμονή της Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Επίθεση στην Αθήνα δέχθηκαν χθες το βράδυ δύο νεαροί από το κέντρο της χώρας, αφού ένας ντόπιος παρατήρησε ότι ήταν Ισραηλινοί-σύμφωνα με τον ιστότοπο mako.co.il


“Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τόσο κεντρικό μέρος. Όλοι το είδαν και επέλεξαν να το αγνοήσουν. Κανείς δεν μας βοήθησε”

Ο Moshe, ένας 25χρονος Ισραηλινός από το Rishon Lezion (το Rishon LeZion, Rishon LeZiyyon ή απλώς Rishon (Εβραϊκά:ראשון לציון) είναι μια πόλη στο Ισραήλ στην παράκτια λωρίδα, ακριβώς νότια του Τελ Αβίβ. Η Rishon είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ με πληθυσμό 221.500 κατοίκους), έφτασε αυτή την εβδομάδα με τον φίλο του για διακοπές στην Αθήνα, έναν προορισμό που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους Ισραηλινούς φέτος λόγω της μικρής απόστασης πτήσης, των ευνοϊκών τιμών και των πολλών δραστηριοτήτων στην πόλη.

Χθες το βράδυ, τις πρώτες βραδινές ώρες, ο Moshe και ο φίλος του έκαναν μια βόλτα στην πόλη και έφτασαν στην πλατεία Μοναστηρακίου, ένα κεντρικό σημείο της ελληνικής πρωτεύουσας γύρω από το οποίο υπάρχουν πολλά εστιατόρια, τοπικές ταβέρνες και η περίφημη υπαίθρια αγορά της πόλης. Αρκετοί τουρίστες έρχονται να επισκεφθούν την πλατεία όλο το χρόνο, όπως και οι Ισραηλινοί.

Σύμφωνα με τον Moshe, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην περιοχή της πλατείας, ένας άνδρας με, όπως ισχυρίστηκε, μουσουλμάνος, (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΚΕΕΡΦΑ) πλησίασε τους δύο: «Ρώτησε αν είχαμε φωτιά και φυσικά του την έδωσα», θυμάται. “Όταν παρατήρησε την προφορά μου, μας ρώτησαν αν ήρθαμε από το Ισραήλ. Προσπάθησα να αποφύγω να του απαντήσω, τόσο λόγω της εμφάνισής του όσο και υπό το φως του αυξανόμενου αντισημιτισμού που ακούμε καθημερινά σε όλο τον κόσμο.”

Ο Moshe επισημαίνει ότι αφού ο τύπος κατάλαβε ότι ήταν από το Ισραήλ, άρχισε να τους φωνάζει και να τους βρίζει: “Φώναξε μπροστά σε όλους “Fuck Israel”!

Επιλέξαμε να αγνοήσουμε τις κατάρες και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Δεν του απαντάς, αλλά με πλησίασε και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με τρελή δύναμη».

Αμέσως μετά το χτύπημα στον Moshe, ο μουσουλμάνος δράστης τράπηκε σε φυγή και οι δυο τους έμειναν άναυδοι στην καρδιά της κεντρικής πλατείας της Αθήνας. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τόσο κεντρικό μέρος, όπου χιλιάδες άνθρωποι περνούν καθημερινά και κανείς δεν έκανε απλά tweet ή είπε μια λέξη. Αρκετοί άνθρωποι παρατήρησαν τι συνέβαινε και απλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν ήρθαν καν να με ρωτήσουν πώς ήμουν, και τότε εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι αν δεν έχω εμένα, κανείς δεν μας κοίταξε και επέλεξαν να αγνοήσουν το περιστατικό…»

Ο Moshe ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και ο φίλος του αναζήτησαν αστυνομικούς εκεί κοντά για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον δράστη, αλλά δεν παρατήρησαν αστυνομική δύναμη: «Ψάχναμε για άμεση λύση, νιώσαμε ότι αν πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα και μας ανάγκαζαν να ανοίξουν μια υπόθεση, τίποτα δεν θα βοηθούσε, πραγματικά δεν θα έδιναν σημασία σε αυτό της ασφάλειας».

Η περίπτωση του Moshe και του φίλου του δεν είναι η μόνη που συνέβη πρόσφατα. Πρόσφατα αναφέραμε για ένα ζευγάρι Ισραηλινών που δέχτηκε επίθεση στην Αθήνα από ντόπιο που έσπασε ακόμη και το παρμπρίζ του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου τους. Επιπλέον, ένα ζευγάρι Ισραηλινών γυναικών ισχυρίζονται ότι τους φέρθηκαν ταπεινωτικά σε ένα τοπικό spa, αφού ένας από τους θεραπευτές συνειδητοποίησε ότι ήταν από το Ισραήλ.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/israilinoi-dechthikan-epithesi-sto-monastiraki-den-toys-voithise-kaneis/

Comments