«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι Εβραίοι Τσίπρας, Ζάεφ και Ολάντ συζητούν για το μέλλον της δικής τους Ευρώπης

 


Με τις καταληκτικές επισημάνσεις για «Το Εβραϊκό μέλλον της Ευρώπης», ολοκληρώνονται οι εργασίες της 1ης Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργανώνουν το Εβραϊκό Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυματου Εβραίου  Ζόραν Ζάεφ.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Αλέξης Τσίπρας και ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ζόραν Ζάεφ, συζητούν με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας ΕΒΡΑΙΟ, Francois Hollande, τον πρώην πρωθυπουργό της Σουηδίας ΕΒΡΑΙΟ Stefan Löfven και την Ισπανίδα β’ αναπλ. πρωθυπουργό και υπουργός Εργασίας, την ΕΒΡΑΙΑ Υοlanda Diaz.

169 Π.Κ.Ε. — «Ο Βασιλιάς Αντίοχος Δ’ Επιφανής της Συρίας, κατά τη διάρκεια της λεηλασίας του Ναού της Ιερουσαλήμ, βρήκε έναν Έλληνα ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι σε έναν κρυφό θάλαμο. Ικέτευσε τον Βασιλιά να τον σώσει. Όταν άρχισε να ικετεύει, οι συνοδοί του είπαν ότι ένας μυστικός νόμος διέτασσε τους Εβραίους να θυσιάζουν ανθρώπινα όντα σε συγκεκριμένες στιγμές ετησίως. Για αυτό έψαχναν για έναν άγνωστο που θα μπορούσαν να πάρουν υπό την εξουσία τους. Τον πάχαιναν, τον οδηγούσαν στο δάσος, τον θυσίαζαν, έτρωγαν λίγη από τη σάρκα του, έπιναν λίγο από το αίμα του και πέταγαν τα απομεινάρια του σε έναν λάκο». (Ιώσηπος Φλάβιος, Εβραίος ιστορικός, Περί Αρχαιότητος Αντιρρητικός Λόγος)

Comments