Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

SECRETAIRE GENERAL {ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ}

SECRETAIRE GENERAL - SG/93/892

BRUSSELW. 2TH MAY. 1993

ΑΠΟ : ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ 

ΘΕΜΑ: Επιχείρηση {ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ}

Πιστεύουμε ότι η επιχείρηση {Ελληνικό κλειδί}πρέπει να τεθεί σε εφαρμογη τις αμέσως προσεχείς μέρες στην Αθήνα.

Διαμορφώσαμε {ἢ κατασκευάσαμε} τον στόχο Στήβεν Λάλας μέσω ενός Έλληνα αξιωματικού ο οποίος συνεργάζεται με την συμμαχία...

ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ....

ΥΠΟΓΡΑΦΗ:
ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΡΝΕΡ...


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑΝ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ».

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.

H « ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Εκείνος που ανέλαβε να υλοποιήσει την υπόθεση Σ. Λάλα ήταν πράκτορας της CIA και ονομάζεται Φρέντ Γούντραφ.
Κατηύθυνε τους πράκτορες του FBI-επιμελώς κρυπτόμενος- και όταν ο Λάλας παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για κατασκοπεία, ο Γούντραφ πήγε στην Τιφλίδα της γεωργίας με κάλυψη την ιδιότητα του πολιτικού συμβούλου!!.

Ο 45 χρόνος Γούντραφ πυροβολήθηκε από «αγνώστους» ενόπλους ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σωματοφύλακας του προέδρου της Γεωργίας Έντβαρντ Σεβαρντνάτζε, ο οποίος ωστόσο δεν έπαθε τίποτα.

Δεν είχε κανένα ιδιαίτερο πολιτικό κίνητρο η δολοφονία του πράκτορα της CIA Γουντραφ σχετικά με τη Γεωργία.

Η δολοφονία έγινε από «μέσα» από τη CIA, επειδή ο Φ Γούντραφ ήταν έτοιμος να αποκαλύψει σε ανθρώπους ελληνικού καναλιού το ρόλο του στην υπόθεση Λάλα.

Το κανάλι του πρόσφερε 50,000 δολάρια ΗΠΑ, εξασφαλισμένη διείσδυση στην τοπική κυβέρνηση της Γεωργίας - ενώ προηγούμενος είχαν απαγάγει την μικρή κόρη του! 

Ο ίδιος ο αρχηγός της CIA Τζέημς Γούλσει πήγε αιφνιδιάστηκα στην Τιφλίδα στις 12 Αυγούστου 1993 να παραλάβει ο ίδιος το πτώμα- σε σφραγισμένο φέρετρο- του δολοφονημένου πριν από 24 ώρες πράκτορα του. Έτσι σκεπάστηκε προς το παρόν η διαρροή για την υπόθεση Λάλα! 


http://dia-kosmos.blogspot.gr/