“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι μεταπράτες Εφοπλιστές Πολιτικοί εβραίοι και βιομήχανοι!

Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του υιού του, Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτεμβρίου 1959.


Στις 6-9-59 πληροφορήθηκε η εφημερίδα «το ΒΗΜΑ» την άφιξή του και το δημοσίευσε. Έγραψε παραπλανητικά και το «λόγο» που ήρθε από την Αμερική.

Αυτό το δελτίο τύπου έστειλε η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, αυτό έγραψε ο Χρίστος Λαμπράκης. Δεν το έψαξε….



Στην Αμερικανική βάση του Ελληνικού, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος σε ειδική πτήση, προερχόμενο από το Βισμπάντεν της ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, προσγειώθηκε ήσυχα στο διάδρομο της βάσης. Ένας νέος άντρας κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά. Πίσω του ακολουθούσε η γυναίκα του, ψηλή ξανθή, με το χαρακτηριστικό χαμόγελο της Αμερικανίδας που διαφήμιζε οδοντόπαστα… Πίσω τα παιδιά.

Ο Διοικητής της βάσης χαιρέτησε στρατιωτικά. Επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα με πινακίδες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ διπλωματικές…. Κατευθύνθηκαν στο Καστρί.

Στο Κεφαλόσκαλο φάνηκε ένας ψηλόλιγνος ασπρομάλλης, με μεγάλη σουβλερή μύτη, κακογερασμένος γέρος. Το μόνο σωστό επάνω του ήταν το, καλοραμμένο κοστούμι του (σημ. οι καλοί πωλητές, πρέπει να ντύνονται άψογα) …
Έτσι για πολλά χρόνια η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!.....
«Επί τέλους Ανδρέα, ήρθες πάλι κοντά μου. Δεν ξέρεις πόσο μου έλειπες όλα αυτά τα χρόνια!....» Έτσι υποδέχθηκε τον γυιό του Ανδρέα και την νύφη του Μάργκαρετ, ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Τα πολιτικά γεγονότα που ακολούθησαν, ήταν ραγδαία. Ο Γ. Παπανδρέου τρόμαξε από την δύναμη που διέθετε ο γυιός του Ανδρέας. 

(Όντας πράκτορας, και εκπαιδευμένος από την NSA, σε αποστολή στην Ελλάδα!)….

Είχε αρχίσει να συνηθίζει αυτήν την νεκρική σιωπή, την αδράνεια, που του είχαν επιβάλλει. Μόλις ήρθε ο Ανδρέας, τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα, οι ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ βροχή. Στο γυιό του φυσικά.

Μέχρι και το ΠΑΛΑΤΙ τον κάλεσαν. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ έδωσε ΔΕΞΙΩΣΗ προς τιμήν του Ανδρέα και της Συζύγου του Μάργκαρετ…
(Πράκτορας της cia υποστηριζόμενη από άλλα Τραστ!..) .

Οι Ντόπιοι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ του ξένου κεφαλαίου, άρχισαν το φλερτάρισμα και τις ΔΗΘΕΝ κοσμικές προσκλήσεις!... (¨ότι συμβαίνει σήμερα με τον ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ, και την Ένωση Βιομηχάνων)… τυχαίο;



Μέχρι και για ενημέρωση στο Υπουργείο Άμυνας τον κάλεσαν!... Η πραγματικότητα για τις προσκλήσεις από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ αντιπροσώπους, του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Αποκαλούμενους, ήταν ότι είχε σταματήσει ξαφνικά το αρμόδιο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ συντονισμού και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ, να τους χορηγούν ΚΕΦΑΛΑΙΑ από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!......

Παραπονέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, διότι εκείνοι δεν ήθελαν λεφτά για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ – Θεός φυλάξει- επιθυμούσαν την «εκβιομηχάνισιν της ΧΩΡΑΣ, δια το καλόν του Έθνους!!....».

Τον ίδιο τον δια-βεβαίωσαν και οι Ξυπόλητοι Βαρκάρηδες, που για συντομία αποκαλούνται ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ληστές του Λαού, συνεργάτες των Γερμανών ΝΑΖΙ, αγαπητικοί του τριγώνου Αθηνάς-Ζήνωνος- Πειραιώς.

ΧΑΦΙΕΔΕΣ της Ασφάλειας, που χαφιέδιζαν μόνο και μόνο για να έχουν την καλή μαρτυρία και την βούλα του ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ, για να πάρουν την τάδε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, να εμπορευτούν το δείνα προϊόν ΞΕΝΗΣ Πολυεθνικής Εταιρίας….»διά το καλόν του τόπου».

Να ΜΗΝ Δημιουργήσουν ΤΙΠΟΤΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Να εξαρτάται η χώρα από τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!....

ΌΤΙ, όποτε και όπως τα Μονοπώλια θέλουν να πουλήσουν, εκείνα που στην ΕΥΡΩΠΗ και στην ΑΜΕΡΙΚΗ θα έμεναν απούλητα, θα τα πουλούσαν εκείνοι στο Λαό. Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!....

ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ προϊόντων Γ’ Διαλογής, που τα μεταπωλούσαν στο Λαό και θησαύριζαν.
Αναφορικά με τους ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, σκεφθείτε μόνο πως οι Βαρδινογιάννηδες, το πρώτο «καράβι» τους, το απέκτησαν Δωρεάν από τους Αμερικανούς. (Πιθανόν αμερικανική βοήθεια προς την Ελλάδα και τους Έλληνες)!.... Ήταν παλιό, πολεμικό, άχρηστο για παλιοσίδερα, κι εκείνοι το έφεραν εδώ το μπογιάτησαν, το «βάφτισαν» ελληνικό και έπλεε στα πελάγη.

ΟΛΕΣ οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ- σε συνεργασία με το ΚΚΕ –ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα Ξερονήσια με την ετικέτα «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ» για να Εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα ΔΟΛΛΑΡΙΑ έστελνε η Φίλη Αμερική!....

ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!....

Και ήρθε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την Ντιρεκτίβα της NSA στην τσέπη, να ΦΤΙΑΞΕΙ κι άλλους ΕΚΑΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ και ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…(;)…. Και υποθηκευμένους για πάντα.

Όπως και οι προηγούμενοι. Υποθηκεύονται οι ΙΔΙΟΙ, Υποθηκεύουν και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Με ποιο δικαίωμα;

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!...
http://dia-kosmos.blogspot.gr/