“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΛΕΠΡΑ-Λαζάρειος λέπρα!......

Άνοιξι 1998, συζητώντας με τον κ. Γ. Γκιόλβα μου διηγήθηκε το πώς στη ΝΑΣΑ πρίν λίγα χρόνια, από ένα τυχαίο περιστατικό κατά την ετήσιαν υγειονομικήν εξέτασιν των μελών της διέγνωσαν οι ιατροί της μίασμα ΛΕΠΡΑΣ στο ΑΙΜΑ του διοικητού Διευθυντού των και εθορυβήθησαν δια την προέλευσίν του.

Το μίασμα ήταν από τα κατάλοιπα ΛΕΠΡΑΣ και μάλιστα της Λαζαρείου λέπρας, της νευρικής ή αναισθητικής, δηλαδή, της αθλιοτέρας μορφής.



Αυτό το είδος της λέπρας προξενεί εις τους ασθενείς αισθητικάς διαταραχάς, νευραλγίας και ρευματοειδείς πόνους. Μιάσματα ως γνωστών ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ εις τους απογόνους και από άλλες φοβερές ασθένειες. Π.χ. ψώρα, σύφιλι, βλενόρροια, φυματίωσι, κτλ.

Νέα έκπληξις στους Ιατρούς, πως και διατί.

Και μετά από κοπιώδη έρευνα διεπίστωσαν ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΝΑΣΑ (Δ/ντης Διοικητικός, όχι επιστήμων) ήτο Εβραίος και ερευνώντας την ιστορίαν διαπιστώνουμε ότι προφανώς ήτο απόγονος των εβραίων τους οποίους έδιωξε ο Ραμσής Γ’ διότι ήσαν λεπροί.
Αυτό ως απλό γεγονός μπορεί να θεωρηθή ως ατύχημα και δεν είναι αξιοκατάκριτο. Εξεταζόμενο όμως εις βάθος δημιουργεί πρόβλημα δια την ανθρωπότητα, διότι τα κατάλοιπα αυτά της λέπρας σιγά- σιγά με τα χρόνια καταστρέφουν το ευγενές κέντρον του εγκεφάλου και παραμένει το ΚΤΗΝΩΔΕΣ και έτσι οι (άνθρωποι) αυτοί χαίρονται μόνον –σαν σαδισταί- όταν βλέπουν τους άλλους να βασανίζωνται και να υποφέρουν.
Και όταν παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους βασανίζουν τους συνανθρώπους των. Και εάν οι Σιωνισταί πάρουν πλήρη εξουσίαν, τότε μεγάλες καταστροφές αναμένουν το ανθρώπινον γένος.

Έμεινα έκπληκτος και ήλθε στο μυαλό μου το ερώτημα: Ο ΧΙΤΛΕΡ ως γνωστόν, είχε Εβραϊκό ΑΙΜΑ στις φλέβες του, μήπως με την παραπάνω αποκάλυψιν μπορούμε πλέον να εξηγήσουμε το ευμετάβλητον του χαρακτήρος του και την ροπήν του προς τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ;

Ο Κλήμοβ στο βιβλίο του « ο λαός του θεού» χωρίς να αναφέρη τα αίτια, χαρακτηρίζει όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα, υπ’ όψιν ότι ο Κλήμοβ τους έζησε από κοντά διότι η γυναίκα του ήταν εβραία και έζησε μαζί της είκοσι χρόνια και εργάσθηκε και στις Ρωσσικές Κρατικές υπηρεσίες εις την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, έπεσε σε δυσμένεια και φοβηθείς αυτομόλησε στην Δ. Γερμανία.

Εργάσθηκε ως υπάλληλος της CIA στην Δ. Γερμανία και μετά στις ΗΠΑ, ως υψηλόβαθμος για πολλά χρόνια, στον κλάδο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.

Εφ’ όσον η γυναίκα του ήτο εβραία τον αγκάλιασαν με εμπιστοσύνην οι Αμερικανικές υπηρεσίες, όπως ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον άσημον φοιτητήν ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΝ και γενικός όλους όσους έχουν συζύγους εβραίες.

Για αυτό στα βιβλία του βρίσκεις πρωτόγνωρες και αξιόλογες πληροφορίες, κυκλοφορούν όμως, μόνον στα Ρωσσικά, Αγγλικά, και Γερμανικά. Μεταξύ των πολλών γράφει, ότι οι Ρώσσοι έζησαν εβδομήντα χρόνια υπό ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, διότι όλες τις διοικητικές θέσεις κλειδιά κατήχαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ, δήθεν, Κομμουνισταί, και εφήρμοζαν ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ βασανιστήρια κατά των γνήσιων Ρώσσων!...

Γράφει επίσης, ότι, οι εβραίοι άνδρες-γυναίκες είναι όλοι τους Ψυχοπαθείς και ότι κατά τον αβραίον ψυχολόγον Λαμπρόζο, έχουν έκδηλα ψυχονευροτικά συμπτώματα, έξι φορές περισσότερα και στην Γερμανία οκτώ φορές περισσότερα από τους άλλους λαούς και εκδηλώνονται ως Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς, Σαδισταί, με σπασμούς Μυών στο Πρόσωπο, τα Άκρα κτλ….!.....
 

Αυτό το γνωρίζουν και γι’ αυτό οι γυναίκες τους κάνουν το παν να κάνουν ΠΑΙΔΙΑ με αλλόφυλους άνδρες. Και αραδιάζει όλους τους μεγάλους της εποχής μας που είναι Εβραϊκής καταγωγής, εν όλω ή εν μέρει, με τις ψυχολογικές ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ τους π.χ. τον Φιντέλ Κάστρο, το καμάρι των αριστερών όλου του κόσμου, με επαναστατικό του έμβλημα το εβραϊκό πεντάκτινο αστέρι που είχε και ο Γκουεβάρα και η – δική μας « πατριωτική οργάνωση 17Ν», εβραίος από Μάνα, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, μέχρι που τον συνέλαβε ο αντίπαλός του Μπατίστα και τον ΕΥΝΟΥΧΗΣΕ.

Ακολουθούν: Φράνκο, Καντάφι, ο αδελφός του είναι τώρα στο Ισραήλ, ο Χίτλερ, που όλοι οι στενοί συνεργάτες του, οι σύμβουλοι του, η Εύα Μπράουν, και τα στελέχη του κόμματος του ήσαν ΕΒΡΑΙΟΙ!....

Και μας έκαναν οι Μασωνοεβραίοι τέτοια ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ώστε να πιστεύουμε ότι ήταν εχθρός των Ομβραίων, μέχρι και εμείς (οι Έλληνες) που μας είχε επιβάλλει (επί κατοχής ο Χίτλερ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της Αστυνομίας Αθηνών ΕΒΡΑΙΟ!.....



Ακολουθούν ο Στάλιν με το αγκυλωμένο χέρι, Τσώρτσιλ κτλ…..

Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/