“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το τέλος του Χίτλερ μυστικό των Σιωνιστών...


Σχόλιο: Αφορμή για αυτή την ανάρτηση είναι η είδηση από το Ισραήλ ότι: (Το Ισραήλ φοβάται δολιοφθορά στο νερό από την πλευρά του Λιβάνου) , αντιθέτως στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Εβραίοι προσπάθησαν να: ( Εκτός από τις δυνάμεις κατοχής της Γερμανίας το 1945 που εκδικούντο τους Γερμανούς και οι Εβραίοι των ΗΠΑ πήγαν στη Γερμανία συνεκρότησαν την οργάνωση .... DIN που σημαίνει Κρίση-Νόμος και αυθαιρέτως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ Γερμανούς φορώντας προς κάλυψη τις στολές Αμερικανών στρατιωτών. (Βλ. σελ. 100 και 109 του βιβλίου «ο φόβος του Ιουδαϊκού συνδρόμου» ) επέδειξαν μεγάλη ΘΗΡΙΩΔΙΑ μέχρι που επεχείρησαν να ρίξουν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ εις το ΥΔΡΕΥΤΙΚΟ δίκτυο του ΜΟΝΑΧΟΥ και της ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ που έπιναν νερό πλέον των 1.400.000 κατοίκων (Βλ. ίδιον βιβλίον σελ. 100).

Ποτέ διεθνείς οργανισμοί δεν κατήγγειλαν τα εγκλήματα των ΕΒΡΑΙΩΝ. )
«ο φόβος του Ιουδαϊκού συνδρόμου»

Tο τέλος του Χίτλερ μυστικό των Σιωνιστών……………. 

Περί του τέλους του Αδόλφου Χίτλερ υπάρχουν πολλές εκδοχές και μια εξ αυτών καταρρίπτει την άλλη ή την θέτει υπό αμφισβήτηση. Ποτέ έως σήμερα εκ των πρωταγωνιστών τότε, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ δεν έχουν δώσει μία στοιχειοθετημένη και σοβαρή εκδοχή περί τούτου. Τυχαίως τούτο η εκτελούν τας υπό των Σιωνιστών εντολάς με την παράθεσιν των κάτωθι στοιχείων ελπίζω να βοηθήσω τον αναγνώστη ότι γύρω από το θέμα αυτό κάτι κρύβει ο Σιωνισμός που αυτός άλλωστε ήτο ο ιδρυτής του Ναζισμού κα πρόξενος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. ..............

Οι λαοί της Ευρώπης και οι λεγόμενες Νικήτριες Δυνάμεις ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, Γαλλία, Αγγλία κλπ. Ήταν κομπάρσοι του Σιωνιστικού σχεδίου. Το Βερολίνο ήταν περικυκλωμένο από τα Σοβιετικά στρατεύματα, κατόπιν προσχεδιασμένου βήματος των δυτικών στρατιωτικών δυνάμεων ώστε να πέσει τούτο εις χείρας των Σοβιετικών στρατευμάτων δηλαδή εις χείρας βάρβαρων των Τσετσένων, Ουζμπεκιστών, Ντακεστνών, Τζατζικιστανών, Τατάρων, Μογγόλων, Τουρκμενιστών, Καζαχστιανών, Ατζερμπαϊστανών, Κιργιστάνων κλπ. όλων αυτών ως Σοβιετικών στρατιωτών της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, που έπεσαν μέσα στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ σαν βάρβαρα στίφη ληστών, λεηλατητών, ΒΙΑΣΤΩΝ, αιχμαλώτων Γερμανίδων, δολοφόνων Γερμανών πολιτών κλπ. και όλα αυτά χωρίς επίκλησι παρ’ ουδενός των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ διότι εδώ έδρασαν με εντολές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ και όταν δρουν όπως θέλουν αυτοί σιωπούν οι ΚΗΡΥΚΕΣ (δημοσιογράφοι κ.λ.π.) των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ομιλούν μόνον όπου βλέπει καταπάτηση ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. 

Τέτοιοι δουλόφρονες είναι οι ζωϊκών αντιδράσεων….Ψευτοπροοδευτικοί. τότε εβομβαρδίζετο το ΒΕΡΟΛΙΝΟ και οι άλλες γερμανικές μεγαλουπόλεις από τους σοβιετικούς πυραύλους και την βρετανική αεροπορία ΡΑΦ, οι φίλοι και οι συνεργάτες του Χίτλερ τον εγκαταλείπουν, ήτο άνοιξη του 1945. πλησίον του ΧΙΤΛΕΡ είχαν απομείνει ο ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ο Μάρτιν (εθ) Μπόρμαν, Καρλ Ντένιτς, ο Ιωσήφ Ντίτριχ ή Σεπ, ο αρχηγός της Νεολαίας Αξμαν, ο Λούντβιχ Στούμφέγγερ κ.λ.π. ο Χέρμαν Γκαίρινγκ ευρισκόμενος εις Βαυαρίαν επιχείρησεν ανατροπή του Χίτλερ και να γίνει αυτός Φύρερ, με σκοπό την άνευ όρων παράδοση μόνον εις τους δυτικούς.

Τούτο εξόργισε τον Χίτλερ και διέταξε την εις θάνατον (In Absentia) καταδίκη του. Ο Άλμπερτ Σπέερ προσωπικός αρχιτέκτων του Χίτλερ και υπουργός του ήταν αντίθετος με την εντολή του Χίτλερ περί καμένης γης και ήθελε τη διατήρηση των ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ καταστραφεί, επεχείρησε να δολοφονήσει τον Χίτλερ διοχετεύοντας εντός του καταφυγίου του δηλητηριώδη αέρια του γερμανικού πεζικού, αλλά το υπό Σπέερ εκπονηθέν σχέδιο προς προστασία εκ δηλητηριωδών αερίων του καταφυγίου απέτρεψεν τούτο. Ο Καλρ Ντένιτς διαδέχθη τον ΦΥΡΕΡ και εσυνθηκολόγησε. Ο Αλμπερτ Σπέερ και όλοι οι Ναζιστές υψηλόβαθμοι επίστευσαν ότι θα είχαν καλυτέραν μεταχείριση από τους δυτικούς και ήθελαν άνευ όρων να παραδοθούν εις αυτούς και όλην την αντίστασιν την προέβαλαν κατά των Σοβιετικών.

Είχαν φθάσει στο σημείο να πιστεύουν ότι οι δυτικοί θα συγκρουσθούν με τους Σοβιετικούς όταν συναντηθούν. (Ούτοι ήταν ανδρείκελα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ). Εκτός από τις δυνάμεις κατοχής της Γερμανίας το 1945 που εκδικούντο τους Γερμανούς και οι Εβραίοι των ΗΠΑ πήγαν στη Γερμανία συνεκρότησαν την οργάνωση DINπου σημαίνει Κρίση-Νόμος και αυθαιρέτως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ Γερμανούς φορώντας προς κάλυψη τις στολές Αμερικανών στρατιωτών. (Βλ. σελ. 100 και 109 του βιβλίου «ο φόβος του Ιουδαϊκού συνδρόμου» ) επέδειξαν μεγάλη ΘΗΡΙΩΔΙΑ μέχρι που επεχείρησαν να ρίξουν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ εις το ΥΔΡΕΥΤΙΚΟ δίκτυο του ΜΟΝΑΧΟΥ και της ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ που έπιναν νερό πλέον των 1.400.000 κατοίκων (Βλ. ίδιον βιβλίον σελ. 100).

Ποτέ διεθνείς οργανισμοί δεν κατήγγειλαν τα εγκλήματα των ΕΒΡΑΙΩΝ. Το περιβάλλον του Χίτλερ εντός του καταφυγίου ήτο εις απελπισίαν μεγάλη κι ένα τηλεφώνημα του Ιωσήφ Γκαίμπελς έφερε μήνυμα αισιοδοξίας εις τον Χίτλερ λεγοντάς του ότι την ημέρα εκείνη Σάββατο 13 Απριλίου 1945 μετέδωσε το BBC ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ (Ρόνζεβελντ-Εβραίος) ήτο νεκρός.

Ο Ιωσήφ Γκαίμπελς από τη χαρά του άνοιξε σαμπάνιες και συνεχάρη τον Χίτλερ υπενθυμίζοντας επαλήθευση των προβλέψεων που είχαν κάνει οι Μάγοι και Αστρολόγοι ότι τρία έτη θα είναι οι δυσκολίες και στερήσεις και ότι το 1947 προβλέπουν ανάδυση του Μεγάλου Γερμανικού Ραϊχ , τούτο του έδινε ελπίδες. Συμφώνως προς την θεωρία αυτή παρουσιάζουν τον Χίτλερ να εδραπέτευσεν από την Γερμανία προς ένα κρησφύγετο εις τα Βορειοδυτικά της Νορβηγίας, όπου από εκεί θα ανέμεναν την σύγκρουση ΔΥΤΙΚΩΝ και ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ και πάνω εις τους διαλυμένους αυτούς αντιπάλους θα επέπλεον οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ. Εκεί το 1952 απεβίωσε. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το υποβρύχιον που μετέφερε τον Χίτλερ εβυθίσθη εις τον Ατλαντικόν από τους Αμερικανούς…..

Ο Χίτλερ ως υποστηρίζουν 17 ημέρες μετά τον θάνατο του Αμερικανού προέδρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ αυτοκτόνησε την 30 Απριλίου 1945 και ώρα 15:30 εις το καταφύγιο κάτω από τον κήπο της Καγκελαρίας. Επροτίμησεν να δώσει τέλος εις την ζωή το απόγευμα των Βαλμπούργειων Νυκτών που ήτο η μεγάλη εορτή του Σατανισμού.

Προηγουμένως είχεν αποκαλύψει την επιθυμία του ο Χίτλερ να δώσει τέλος εις την ζωή του την 5η Μαΐου που θα συνέπιπτεν με του Μεγάλου Ναπολέοντος. Τις τελευταίες ημέρες του Αδόλφου Χίτλερ όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του εγνώριζον ότι θα αυτοκτονήσει ουδείς όμως εγνώριζε πού και πότε. Ο Χίτλερ ήτο αποφασισμένος να μην πέσει εις χείρας των Σοβιετικών. Ενώ τα Σοβιετικά στρατεύματα ήταν εντός του Βερολίνου ο Χίτλερ απεφάσισεν να παντρευτεί την ΕΒΡΑΙΑ Εύα Μπράουν εντός του καταφυγίου. Τότε έστειλε ένν άνθρωπο του καταφυγίου και έφερε τον Δημοτικόν υπάλληλων που ελέγετο Βάγκνερ διά να πραγματοποιήσει την τελετή, που έγινε την 29 Απριλίου 1945……………….

Ο Χίτλερ κατείχε πολλές κάψουλες υδροκυανίου που είχε λάβει από τον Στρατό όμως ήτο τόσο δύσπιστος και από φόβον μη πέσει ζωντανός εις χείρας των εχθρών του ήθελε να δοκιμάσει εάν οι κάψουλες ήταν πραγματικές και διέταξε να δώσουν εις τον σκύλον του που ονομάζετο Μπλόντι και τότε που διεπίστωσε ότι ήταν δραστικές, απεσύρθη εις το δωμάτιο του μετά της Εύας δίδοντας εντολή να μην εισέλθει κανείς εις το δωμάτιόν του προ της παρελεύσεως 10 λεπτών από τότε που θα ακούσουν πυροβολισμόν.

Ποτέ δεν ευρέθησαν τα πτώματα των Χίτλερ και Εύας Μπράουν, ούτε ποτέ ευρέθη ο σκύλος ψόφιος, άλλοι ισχυρίζονται ότι ήκουσαν έναν μόνον πυροβολισμό και ότι η Εύα Μπράουν δηλητηριάσθη, άλλοι ότι δεν ήκουσαν κανέναν, άλλοι ότι ήκουσαν δύο πυροβολισμούς. Ο πιστός υπηρέτης του Χίτλερ που ήταν ο συνταγματάρχης των ΕΣ-ΕΣ Χάϊντζ Λίνγκε που θα έπρεπε μαζί με τον Χίτλερ να αυτοκτονήσει δεν το έκανε, συνελήφθη από τους Σοβιετικούς, έμεινε 10 έτη εις τα στρατόπεδα συγκεντρώσεων του Ιωσήφ Στάλιν και επέστρεψε στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ποτέ δεν είπε τι το συγκεκριμένο. ΔΙΑΤΙ ΕΣΙΩΠΗΣΕ;

Το ίδιο και με τον χειριστήν των προσωπικών τηλεφώνων του Χίτλερ τον ROKUS MISS λοχία των ΕΣ-ΕΣ και με τον Διοικητή της προσωπικής φρουράς του Χίτλερ eibstardarte Adolfe Hitler τον Ιωσήφ Ντίτριχ (Σεεπ), τον προσωπικό του ιατρόν Τέο Μορέλλ, ενώ οι Μάρτιν Μπόρμαν, Ιωσήφ Μένγκελε, Λούντβιχ Στουμφέγγερ εξαφανίσθηκαν, ο δε Ιωσήφ Γκαίμπελς αυτοκτόνησε μαζί με την γυναίκα του Μαγδαληνή και τα 6 παιδιά τους..

Η Σοβιετική ερευνητική ομάδα προς ανακάλυψη πτωμάτων κορυφαίων Ναζιστών με διοικητή τον υπολοχαγό Ιβάν Κλιμένκο έκανε έρευνα εις την περιοχή reichshancellory. Με διερμηνέα την Έλενα Ρζεςβσκάγια την 4η Μαϊου 1945 ευρέθη εις την είσοδο του καταφυγίου παρά του σοβιετικού Ντιμίτρεβιτς Τσούρεκοβ ένα ανάχωμα από σκουπίδια και χώματα είδε και ένα μέρος γκρίζου στρατιωτικού υποκαμίσου, ήρχισεν ανασκαφή και εύρεν δύο πτώματα μισοκαμμένα που ήταν του χίτλερ και της συζύγου του.

Ο Σοβιετικός αρχηγός της ιατρικής επιτροπής Δρ. Σκαράβσκυ προέβη εις αυτοψία επί των πτωμάτων επί παρουσία της βοηθού του προσωπικού οδοντιάτρου του Χίτλερ Fraulein. Ο Χάουσερμαν ήτις και παρέδωσε το σχέδιο οδοντιατρικών εργασιών και τις ακτίνες Χ του στόματος του Χίτλερ απεφάνθη ότι τα πτώματα ανήκουν στον Χίτλερ και την σύζυγόν του, ότι δεν έφερεν τραύματα πυροβόλου όπλου και ότι διεπίστωσεν μυρωδιά αμυγδάλου επί των πτωμάτων, που η οσμή αυτή είναι χαρακτηριστικό του Κυανίου.

Ο προσωπικός ιατρός του Χίτλερ, Τέο Μορέλλ παρέδωσε ιατρικές αναφορές και ακτινογραφία της κεφαλής του Χίτλερ εις τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ προς συνεκτίμηση των στοιχείων με τους Σοβιετικούς. Ο σχηματισθείς φάκελος παρά του Αμερικανικού Στρατού είχε χαρακτηρισθεί εμπιστευτικός μέχρι το έτος 1977, τότε χαρακτηρίστηκε αδιαβάθμητος και ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ εξαφανίστηκε ο ιατρικός φάκελλος του Χίτλερ.

Ουδείς γνωρίζει τι απέγιναν η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ του Σοβιετικού ΔΡ. Σκαράβσκυ. Εφόσον είναι αληθή η εκδοχή αυτή διατί ποτέ οι Σοβιετικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα την έκθεση και τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των ΠΤΩΜΑΤΩΝ του χίτλερ και της συζύγου του. Η Ελληνική τηλεόραση το 1992 παρουσίασε ένα φίλμ αρχείου της Σοβιετικής Τηλεόρασης που έδειχνε το πτώμα του Χίτλερ με αυτούς που το είχαν βρει, την άλλη μέρα… η ελληνική τηλεόραση είπε ότι το πτώμα ήτο του Σωσία του Χίτλερ και… την εδιέψευσεν ……

Μυστηριώδης συνωμοτική σιγή γύρω από το τέλος του Σιωνιστού ΧΙΤΛΕΡ τηρούν οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Τούτο ενισχύει και την άποψη ότι ο ΧΙΤΛΕΡ δραπέτευσε εις ΝΟΡΒΗΓΙΑ όπου και το 1952 ΑΠΕΒΙΩΣΕ…… Εάν εφανερώνετοτο πτώμα του ΧΙΤΛΕΡ κατόπιν εξετάσεως του DNA θα ευρίσκετο ότι ήτο ΕΒΡΑΙΟΣ που δεν ήτο απλός μόνον ΕΒΡΑΙΟΣ αλλά και ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ μεγάλου δε ΒΑΘΜΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ υπήρξεν μαθητής ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΓΩΝ Ντήτριχ Εκαρτ, Τζώρτζ Λαντζ Φον ΜΛέμπενφελς, Καρλ Χαουσχόφερ, του Λιστ, του Ρούντολφ Κλάουερ κλπ….

Ήταν όλοι οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ υψηλόβαθμα μέλη αποκρυφιστικών- σατανιστικών, οργανώσεων- οι υψηλόβαθμοι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ήταν ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ και αυτοί που το 1946 κρεμάστηκαν και ο Αντολφ Αϊχμάν και ο φυλακισμένος Ρούντολφ Ες όλοι των έδρασαν προς επιτυχία του ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧεΔΙΟΥ διά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…..

Πλούταρχος Τ. ΕΛΕΥΣΙΣ


http://dia-kosmos.blogspot.gr/